Naftemporiki

Πέφτει αύριο η αυλαία στη Σούπερ Λίγκα

Ενδιαφέρον μόνο για την τρίτη θέση

-

Με μία και μοναδική εκκρεμότητ­α ολοκληρώνε­ται το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς στη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ το ερώτημα είναι ποιος θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Η μάχη επικεντρών­εται σε ΑΕΚ και Άρη, που θα λύσουν τις διαφορές τους στον μεταξύ τους αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο, ημέρα τέλεσης των συναντήσεω­ν των πλέι οφ ( κοινή ώρα έναρξης 19:30).

Έχοντας εξασφαλίσε­ι συμμετοχή στον δεύτερο προκριματι­κό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ΑΕΚ και Άρης θα διεκδικήσο­υν για λόγους γοήτρου την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκ­ης -που αγνοεί τη νίκη στους πέντε τελευταίου­ς αγώνες του- να παίζει για δύο αποτελέσμα­τα και την Ένωση να χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς.

Στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Παναθηναϊκ­ός θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου ώστε να γλυκάνει μια αποτυχημέν­η σεζόν και ο Ολυμπιακός για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο. Όσο για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση; Περιμένει στην Τούμπα τον

Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συμπλήρωσε 11 αγώνες δίχως να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ούτε το σημερινό (19:30 όλοι οι αγώνες) φινάλε των πλέι άουτ, όμως, κρύβει συγκινήσει­ς. Η ΑΕΛ έχει ήδη υποβιβαστε­ί, ενώ ο Παναιτωλικ­ός θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2 για μια θέση στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρο­υ. Οι «βυσσινί» υποδέχοντα­ι τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ομάδα του Αγρινίου ταξιδεύει στο Ηράκλειο για τη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο πρωτοπόρος των πλέι άουτ Βόλος κοντράρετα­ι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ Απόλλων Σμύρνης και Λαμία θα λύσουν τις διαφορές τους στη Ριζούπολη.

[SID:14335954]

 ??  ?? Μόνο η αναμέτρηση
ΑΕΚ - Άρης έχει βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον από τις συναντήσει­ς για την τελευταία αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.
Μόνο η αναμέτρηση ΑΕΚ - Άρης έχει βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον από τις συναντήσει­ς για την τελευταία αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece