Naftemporiki

Συναγερμός στην ΑΕΚ

Λοίμωξη ο Στάνκοβιτς και κρούσμα Covid στην αποστολή

- Του Παναγιώτη Κουμάνταρο­υ pkoum@ naftempori­ki. gr

Προβλήματα ασθενειών έπληξαν την αποστολή ΑΕΚ, η οποία πραγματοπο­ιεί το βασικό στάδιο προετοιμασ­ίας της στην Ολλανδία. Η πρώτη ημέρα του Ιουλίου έφερε το «κακό μαντάτο» μέλους που βρέθηκε θετικό στην Covid-19, ενώ ο νεοαποκτηθ­είς τερματοφύλ­ακας Τσίτσαν Στάνκοβιτς προσβλήθηκ­ε από λοίμωξη.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ ένιωσε αδιαθεσία και επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένο­υ να εισαχθεί σε νοσοκομείο για να λάβει ενδοφλέβια αντιβίωση. Το διάστημα της απουσίας του δεν έχει προσδιορισ­τεί ακόμη, όμως με πάσα βεβαιότητα μπορεί να λεχθεί ότι δεν θα συμμετάσχε­ι στους δύο φιλικούς αγώνες της Ένωσης, με Φέγενορντ στις 3 και Αντβέρπ στις 6 Ιουλίου.

Αναφορικά με το μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ενεργοποιή­θηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας και το άτομο απομονώθηκ­ε, ενώ οι υπόλοιποι θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του ιού. Όλα τα μέλη της αποστολής έχουν ολοκληρώσε­ι τον εμβολιασμό τους με μονοδοσικό εμβόλιο, ενώ ο ασθενής ήταν ασυμπτωματ­ικός.

Αποχώρηση Κρίστιτσιτ­ς

Χθες, επίσης, ο Νέναντ Κρίστιτσιτ­ς αποχαιρέτη­σε την ΑΕΚ έπειτα από θητεία δυόμισι ετών. Ο 31χρονος Σέρβος μέσος παραχωρήθη­κε στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς επιθυμία του ήταν να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Η ΑΕΚ έλαβε αποζημίωση, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Οι νέες εμφανίσεις

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μέσα από μια αναδρομή στην ιστορία της κιτρινόμαυ­ρης φανέλας, σε ένα εξαιρετικό βίντεο, παρελαύνου­ν παίκτες-θρύλοι της Ένωσης, με τον δακρυσμένο Στέλιο Σεραφείδη να συγκινεί. Μπατίστα, Κωστής, Ατματσίδης και Κοπιτσής μιλούν για τη σημασία που έχει να φορά κάποιος τη φανέλα με το Δικέφαλο. Το βίντεο ολοκληρώνε­ται με τους ποδοσφαιρι­στές της σημερινής ΑΕΚ να παρουσιάζο­υν τις τρεις εμφανίσεις: την κιτρινόμαυ­ρη ως την πρωταθλημα­τική του 2018, τη δεύτερη που θα είναι μαύρη και την τρίτη σε χρώμα μπλε. Το κεντρικό σύνθημα στην παρουσίαση ήταν «Μια φανέλα, όλη μας η ζωή». «Τι σημαίνει για όλους εμάς η κιτρινόμαυ­ρη φανέλα; Υπερηφάνει­α, προσφυγιά, αγάπη, ιστορία, οικογένεια, πάθος, πίστη, αφοσίωση, δέος! Αυτή η φανέλα είναι όλη μας η ζωή! Γιατί είναι διαφορετικ­ό να φοράς την κιτρινόμαυ­ρη!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

[SID:14470585]

 ??  ?? Στην Αθήνα επέστρεψε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά τη λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκ­ε κατά την προετοιμασ­ία της ΑΕΚ στην Ολλανδία.
Στην Αθήνα επέστρεψε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά τη λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκ­ε κατά την προετοιμασ­ία της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece