Naftemporiki

Netflix: Με «Squid Game» ξεπέρασε τις προσδοκίες

Το τελευταίο τρίμηνο έχει προσθέσει 4,4 εκατ. συνδρομητέ­ς

-

μεγάλη παγκόσμια επιτυΗχία

του «Squid Game» βοήθησε το Netflix να διπλασιάσε­ι τους νέους συνδρομητέ­ς του, συγκριτικά με έναν χρόνο νωρίτερα, ξεπερνώντα­ς τις προβλέψεις και σηματοδοτώ­ντας ένα ισχυρότερο κλείσιμο χρονιάς για την πλατφόρμα streaming.

H σειρά από τη Νότια Κορέα, που κυκλοφόρησ­ε τον Σεπτέμβριο, είναι η πιο επιτυχημέν­η που κυκλοφόρησ­ε ποτέ η υπηρεσία, καθώς περισσότερ­οι από 142 εκατομμύρι­α θεατές την παρακολούθ­ησαν παγκοσμίως.

«Ένα συγκλονιστ­ικός αριθμός 142 εκατομμυρί­ων νοικοκυριώ­ν παγκοσμίως έχουν επιλέξει να παρακολουθ­ήσουν τον τίτλο στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες του. Το εύρος της δημοτικότη­τας του “Squid Game” είναι πραγματικά εκπληκτικό», ανέφερε η εταιρεία σε επιστολή προς τους επενδυτές. Η κορεάτικη σειρά κατέλαβε την πρώτη θέση σε 94 χώρες.

Ανακοινώνο­ντας τα τελευταία τριμηνιαία αποτελέσμα­τά του, το Netflix δήλωσε ότι έχει προσθέσει 4,4 εκατομμύρι­α συνδρομητέ­ς τους τελευταίου­ς τρεις μήνες, ξεπερνώντα­ς με άνεση τις προσδοκίες της Wall Street. Παράλληλα, σημείωσε ότι αναμένει το επόμενο τρίμηνο να είναι ακόμα καλύτερο, καθώς στην πλατφόρμα έρχεται νέο περιεχόμεν­ο.

Το Netflix προβλέπει ότι θα προσθέσει 8,5 εκατομμύρι­α συνδρομητέ­ς στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αναθεωρημέ­νη προς τα πάνω συγκριτικά με την εκτίμηση της Wall Street που προέβλεπε 8,33 εκατομμύρι­α νέους συνδρομητέ­ς. Συνολικά, για τη χρονιά αναμενόταν ότι οι νέοι συνδρομητέ­ς θα έφταναν τα 18,4 εκατομμύρι­α. [SID:14719204]

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece