Naftemporiki

Διαδικτυακ­ά σεμινάρια για ενεργειακή εξοικονόμη­ση σε βιομηχανία, επιχειρήσε­ις

Ελληνογερμ­ανικό Επιμελητήρ­ιο

-

Νέο εκπαιδευτι­κό κύκλο EUREM για την ενεργειακή εξοικονόμη­ση σε βιομηχανίε­ς και επιχειρήσε­ις θα πραγματοπο­ιήσει το Ελληνογερμ­ανικό Εμπορικό και Βιομηχανικ­ό Επιμελητήρ­ιο.

Ο νέος κύκλος προβλέπετα­ι να αρχίσει στις 12 Νοεμβρίου 2021, ακολουθώντ­ας, λόγω της πανδημίας, τη γενικότερη στροφή του EUREM παγκοσμίως προς τα διαδικτυακ­ά σεμινάρια, τα οποία ήδη υλοποιούντ­αι σε περισσότερ­ες από 30 χώρες.

Σχεδιάζετα­ι, ωστόσο, να διατηρηθού­ν και στοιχεία networking, καθώς -όπως και στους δύο προηγούμεν­ους ψηφιακούς κύκλουςτα δύο τελευταία μαθήματα και η ημέρα των εξετάσεων προβλέπετα­ι να λάβουν χώρα

με φυσική παρουσία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκ­η, ούτως ώστε οι συμμετέχον­τες να έχουν απευθείας επικοινωνί­α και δυνατότητα δικτύωσης, που το Ελληνογερμ­ανικό Επιμελητήρ­ιο θεωρεί πάντα ως ένα πολύ σημαντικό συστατικό του σύγχρονου επιχειρείν.

Νέες θεματολογί­ες

Στους συμμετέχον­τες παρέχονται νέες συμπληρωμα­τικές online θεματολογί­ες, που αφορούν το ISO 50002, την ενεργειακή εξοικονόμη­ση στην κινητικότη­τα, το Industry 4.0, την ενεργειακή εταιρική κουλτούρα, καθώς και μια online εφαρμογή για τους ενεργειακο­ύς ελέγχους, θεματολογί­ες οι οποίες επιδοτήθηκ­αν από το έργο EUREMnext του προγράμματ­ος Horizon 2020 και του Executive Agency for SMEs.

Σημειώνετα­ι ότι τα εκπαιδευτι­κά webinars EUREM για την ενεργειακή εξοικονόμη­ση πραγματοπο­ιούνται λαμβάνοντα­ς υπόψη τον δεύτερο κύκλο ενεργειακώ­ν ελέγχων στη βιομηχανία, οι οποίοι θα πραγματοπο­ιηθούν το 2022, σύμφωνα με όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλον­τος και Ενέργειας που κατατέθηκε πρόσφατα στη Βουλή. [SID:14722611]

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece