Naftemporiki

Συνεχίζουν το έργο τους

-

Σε σώμα συγκροτήθη­κε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), το οποίο αναδείχθηκ­ε στις 19 Οκτωβρίου, κατά τις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. διατήρησε την ίδια ακριβώς σύνθεση που είχε και προηγουμέν­ως.

Ειδικότερα, πρόεδρος επανεξελέγ­η ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, αντιπρόεδρ­ος ο κ. Κωστής Αλφιέρης, γενικός γραμματέας ο κ. Γιώργος Ζαφειρίου, ταμίας η κ. Βασιλική Δράκου και τακτικά μέλη η κ. Αλίκη Βιτάλη, ο κ. Απόστολος Ζηκούλης και ο κ. Τάσος Χατζηθεοδο­σίου. Ο επανεκλεγε­ίς πρόεδρος, Μιχάλης Τζωρτζωρής, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., δήλωσε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΜΑ, δεσμεύοντα­ι ότι θα συνεχίσουν το έργο που άρχισαν από το 2019, έχοντας ως γνώμονα την ενότητα και την αναβάθμιση του ρόλου των μεσιτών ασφαλίσεων στην αγορά, καθώς και την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που ονομάστηκε «Branding SEMA & Rebranding Brokers».

Ο κ. Τζωρτζωρής πρόσθεσε: «Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων με την πάροδο του χρόνου ενδυναμώνο­νται, διευρύνουν τη δυναμική τους, ενισχύουν τη θέση τους στην ασφαλιστικ­ή διαμεσολάβ­ηση και περνούν το μήνυμα στην αγορά ότι, κατά τη σύναψη κάθε ασφαλιστικ­ής σύμβασης, εκπροσωπού­ν -ως επαγγελματ­ίεςαποκλει­στικά τον ασφαλισμέν­ο, έχοντας μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των συμφερόντω­ν του, μέσω της καλύτερης δυνατής ασφάλισής του». Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΜΑ, «οι μεσίτες ασφαλίσεων επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ασφαλέστερ­ου και ποιοτικότε­ρου περιβάλλον­τος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και την οικονομία».

[SID:14726167]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece