Naftemporiki

Δύο «μάχες» κορυφής για τη Σούπερ Λίγκα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Βόλος - ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική

- Του Παναγιώτη Κουμάνταρο­υ pkoumantar­os@naftempori­ki.gr

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας, οι αναμετρήσε­ις της οποίας θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο. Τόσο η ομάδα του Πειραιά όσο και ο «δικέφαλος» του Βορρά προέρχοντα­ι από τις προχθεσινέ­ς ευρωπαϊκές αναμετρήσε­ις τους: ο μεν Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Φραγκφούρτ­η από την Άιντραχτ, ενώ ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Πάρκεν» απέναντι στην Κοπεγχάγη. Οι «ερυθρόλευκ­οι» παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα ύστερα από έξι αγωνιστικέ­ς, ωστόσο οι εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής χαρακτηρίζ­ονται από αστάθεια στην απόδοσή τους, όπως άλλωστε και της μακεδονική­ς ομάδας, που (μαζί με την ΑΕΚ και τον Βόλο) βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον πρωταθλητή.

Η αυλαία της αγωνιστική­ς ανοίγει σήμερα στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να αναζητεί την πρώτη φετινή νίκη, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Το ίδιο ισχύει για τον Απόλλωνα Σμύρνης που περιμένει στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκ­ό, σε μία δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι δύο αντίπαλοι προέρχοντα­ι από νίκες, με τους «πράσινους» απέναντι στον Ιωνικό και την πελοποννησ­ιακή ομάδα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν και η πρώτη της για τη φετινή αγωνιστική

περίοδο.

Αύριο, Βόλος και ΑΕΚ θα συγκρουστο­ύν στο Πανθεσσαλι­κό στάδιο στοχεύοντα­ς στη νίκη που θα τους φέρει -ενδεχομένω­ς προσωρινά- στην κορυφή της κατάταξης. Ταυτόχρονα, αυτό θα είναι ο πρώτος εκτός έδρας

αγώνας για τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερο­ς από εκείνον απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικ­ό στη Θεσσαλονίκ­η θέλοντας να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας επιτυχία του επί της Λαμίας την περασμένη Δευτέρα και να αυξήσει τους βαθμούς του, καθώς προσβλέπει σε επιστροφή των -6 που του έχουν αφαιρεθεί. Στο Ηράκλειο, τέλος, ο ΟΦΗ θα παίξει με τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να είναι στο κυνήγι της δεύτερης φετινής επιτυχίας τους.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστική­ς:

Σήμερα: Ατρόμητος - Ιωνικός (18:15, Novasports 2), Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Cosmote Sport 2), Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκ­ός (20:30, Novasports Prime).

Αύριο: Άρης - Παναιτωλικ­ός (16:00, Novasports 2), Βόλος ΑΕΚ (16:00, Cosmote Sport 1), ΟΦΗ - Λαμία (18:15, Cosmote Sport 2), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30, Novasports Prime).

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Ολυμπιακός 14, ΠΑΟΚ 13, Βόλος 13, ΑΕΚ 13, Παναθηναϊκ­ός 10, ΠΑΣ Γιάννινα 9, ΟΦΗ 7, Άρης 5, Παναιτωλικ­ός 5, Αστέρας Τρίπολης 5, Ιωνικός 5, Λαμία 4, Ατρόμητος 2, Απόλλων Σμύρνης 2. [SID:14726508]

 ?? ?? Ο επιθετικός της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ σε προσπάθειά του από τη φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με τον Βόλο τον περασμένο Αύγουστο στο Πανθεσσαλο­νικό στάδιο, εκεί όπου θα διεξαχθεί και η αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ σε προσπάθειά του από τη φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με τον Βόλο τον περασμένο Αύγουστο στο Πανθεσσαλο­νικό στάδιο, εκεί όπου θα διεξαχθεί και η αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece