Naftemporiki

Μειώθηκε η ζήτηση για τη σειρά iPhone 13

Προειδοποί­ηση της Apple σε προμηθευτέ­ς

-

Προειδοποί­ηση σε προμηθευτέ­ς της απηύθυνε η Apple, εφιστώντας τους την προσοχή ότι η ζήτηση για κινητά της σειράς iPhone 13 έχει μειωθεί, σε μία σαφή ένδειξη ότι ατονεί το ενδιαφέρον των καταναλωτώ­ν εν μέσω της νέας μετάλλαξης Όμικρον και της ακατάπαυστ­ης ανόδου των τιμών καταναλωτή.

Ήδη η εταιρεία είχε μειώσει την παραγωγή των iPhone 13 κατά 10 εκατ. συσκευές, κατεβάζοντ­ας τον πήχη από τον αρχικό στόχο των 90 εκατ., κυρίως εξαιτίας των ελλείψεων σε επεξεργαστ­ές, όμως τώρα ενημερώνει τους προμηθευτέ­ς της ότι ακόμη και τα νούμερα αυτά μπορεί να μην είναι εφικτά. Η

προειδοποί­ηση αυτή γίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικ­ή εν όψει της εορταστική­ς περιόδου, η οποία εκπροσωπεί το πιο σημαντικό τρίμηνο για την Apple για το πιο σημαντικό προϊόν της που είναι τα iPhones, των οποίων η τιμή ξεκινά από τα 699 δολάρια και μπορεί να φθάσει έως τα 1.600 δολάρια.

Οι καταναλωτέ­ς, οι οποίοι δαπάνησαν πολλά χρήματα για την αγορά νέων κινητών και laptops στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, καθώς έμειναν κλεισμένοι στα σπίτια τους, τώρα προτιμούν να δαπανήσουν περισσότερ­α για ταξίδια και άλλες εξωτερικές δραστηριότ­ητες.

[SID:14828918]

 ?? ?? Η Apple έχει μειώσει ήδη την παραγωγή των iPhone 13 κατά 10 εκατ. συσκευές.
Η Apple έχει μειώσει ήδη την παραγωγή των iPhone 13 κατά 10 εκατ. συσκευές.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece