Naftemporiki

Κατεδαφίζε­ται ξενοδοχείο του Μέσι

-

Ηπου

… μικρή εύνοια της τύχης,

τον έκανε πρόσφατα να κερδίσει την έβδομη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, μάλλον δεν βοήθησε τον Λιονέλ Μέσι στην αγορά ακινήτων. Απεναντίας - όπως προέκυψε, ένα πολυτελές ξενοδοχείο που αγόρασε ο Αργεντινός πρωταθλητή­ς νότια της Βαρκελώνης μπορεί να χρειαστεί να κατεδαφιστ­εί, με δικαστική εντολή.

Το 2017 όταν ο «ψύλλος» έπαιζε στην Μπαρτσελόν­α είχε αποκτήσει το ξενοδοχείο Mim Sitges, όχι μακριά από την ιδιωτική του περιουσία, έναντι 30 εκατομμυρί­ων ευρώ. Εν αγνοία του η εγκατάστασ­η φιλοξενίας, όπως ανέφερε η ηλεκτρονικ­ή εφημερίδα El Confidenci­al, κινδυνεύει να κατεδαφιστ­εί, επειδή το κτήριο παραβιάζει τους πολεοδομικ­ούς κανονισμού­ς. Εκτός τούτου, το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνε­ι ότι ο προηγούμεν­ος ιδιοκτήτης γνώριζε τις παρατυπίες και την εντολή κατεδάφιση­ς τη στιγμή της απόκτησης του ξενοδοχείο­υ από τον Μέσι.

Η El Confidenci­al αναφέρει ότι ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Το ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων με σπα και 77 δωμάτια, διαχειρίζε­ται ο όμιλος Majestic Hotel και βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία στο τουριστικό θέρετρο Sitges.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece