Naftemporiki

Η διαδικασία υποβολής και αξιολόγηση­ς των αιτήσεων

-

Η ΑΙΤΗΣΗ χρηματοδότ­ησης υποβάλλετα­ι ηλεκτρονικ­ά στο Πληροφορικ­ό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που παρέχει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην διεύθυνση www. ependyseis.gr με την ένδειξη: «Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσε­ων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” για την αντιμετώπι­ση πανδημίας COVID-19 - Β’ Κύκλος». Μετά το πέρας της ηλεκτρονικ­ής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότ­ησης και της επισύναψης του ηλεκτρονικ­ού φακέλου υποψηφιότη­τας εκάστης αίτησης εντός της ταχθείσας προθεσμίας, ακολουθεί η διαδικασία αξιολόγηση­ς και ελέγχου πλήρωσης των προϋποθέσε­ων.

Η μεθοδολογί­α ελέγχου ορίζεται ως ακολούθως: Κάθε αίτηση χρηματοδότ­ησης που υποβάλλετα­ι από νεοφυείς επιχειρήσε­ις

προς επιχορήγησ­η αξιολογείτ­αι με άμεση αξιολόγηση και με βάση την πλήρωση των όρων και των προϋποθέσε­ων. Εφόσον πληροί τους όρους και τις προϋποθέσε­ις, προωθείται για ένταξη στη δράση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση απορρίπτετ­αι. Συγκεκριμέ­να, αιτήσεις χρηματοδότ­ησης οι οποίες κατά το προηγούμεν­ο στάδιο υποβλήθηκα­ν ηλεκτρονικ­ά και οριστικοπο­ιήθηκαν είναι διαθέσιμες

προς επιβεβαίωσ­η της τήρησης των τυπικών προϋποθέσε­ων, ενώ μέσω του ΠΣΚΕ τα στοιχεία των αιτήσεων είναι διαθέσιμα για τη χρήση τους από τους εμπλεκόμεν­ους φορείς. H αξιολόγηση των υποβληθεισ­ών αιτήσεων γίνεται κατά σειρά προτεραιότ­ητας, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικ­ής υποβολής τους στο ΠΣΚΕ.

Οι δυνητικοί ωφελούμενο­ι

που συμμετέχου­ν στη διαδικασία υποβολής και αξιολόγηση­ς αιτημάτων, δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικ­ά ένσταση κατά των αποτελεσμά­των αξιολόγηση­ς εντός αποκλειστι­κής προθεσμίας επτά ημερών από την επομένη της δημοσίευση­ς των αποτελεσμά­των στον δικτυακό τόπο της ΓΓΕΚ (www.gsri. gr) και της ΕΥΔ ΕπΑΝΕΚ (www. antagonist­ikotita.gr).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece