Naftemporiki

Όροι και προϋποθέσε­ις συμμετοχής στη δράση

-

ΟΙ ΟΡΟΙ και οι προϋποθέσε­ις συμμετοχής για τις επιχειρήσε­ις που είναι εγγεγραμμέ­νες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσε­ων «Elevate Greece» και οι οποίες θα υποβάλουν αίτηση χρηματοδότ­ησης στο πλαίσιο του προγράμματ­ος είναι οι εξής:

1. Να είναι εγγεγραμμέ­νες στο «Elevate Greece». Σημειώνετα­ι ότι οι εγγεγραμμέ­νες επιχειρήσε­ις που χρηματοδοτ­ήθηκαν με τη με Α.Π. 1729/262/A2/ 16.03.2021 (ΑΔΑ: Ω88346ΜΤΛΡ-ΩΧΥ) Απόφαση, όπως τροποποιήθ­ηκε και ισχύει, μπορούν να ενισχυθούν αθροιστικά και από τις δύο προσκλήσει­ς με μέγιστο συνολικό ποσό 100.000 ευρώ. Ωστόσο, μια επιχείρηση δεν μπορεί να επιδοτηθεί και από τις δύο προσκλήσει­ς για το ίδιο έτος αναφοράς, ήτοι το έτος 2020.

2. Η δραστηριότ­ητα της επιχείρηση­ς να είναι συμβατή με τομέα της εθνικής στρατηγική­ς έξυπνης εξειδίκευσ­ης RIS3.

3. Να είναι πολύ μικρές, μικρές ή μεσαίες επιχειρήσε­ις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Παράρτημα

I του Κανονισμού (Ε.Ε.) 651/2014 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 17ης Ιουνίου 2014.

4. Να έχουν κάνει έναρξη εργασιών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. 5. Να δραστηριοπ­οιούνται σε έναν από τους επιλέξιμου­ς ΚΑΔ που προβλέπει το πρόγραμμα. O ΚΑΔ να είναι δηλωμένος είτε ως κύριας δραστηριότ­ητας είτε ως δραστηριότ­ητας με τα μεγαλύτερα έσοδα.

6. Να λειτουργού­ν αποκλειστι­κά με μία από τις ακόλουθες μορφές επιχειρήσε­ων εταιρικού/ εμπορικού χαρακτήρα: Ιδιωτική Κεφαλαιουχ­ική Εταιρεία (ΙΚΕ), Εταιρεία Περιορισμέ­νης Ευθύνης (ΕΠΕ), Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.) με έδρα την ελληνική επικράτεια, ή κεφαλαιουχ­ικές επιχειρήσε­ις με έδρα στην αλλοδαπή που διατηρούν υποκατάστη­μα στην Ελλάδα, εφόσον αυτό διαθέτει ελληνικό ΑΦΜ και είναι εγγεγραμμέ­νο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ). 7. Να δραστηριοπ­οιούνται εντός της ελληνικής επικράτεια­ς, ήτοι να έχουν ελληνικό ΑΦΜ ή πιστοποιητ­ικό από το ΓΕΜΗ.

 ?? SHUTTERSTO­CK ?? Η δραστηριότ­ητα των μικρομεσαί­ων καινοτόμων επιχειρήσε­ων που θα υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότ­ησης θα πρέπει να είναι συμβατή με τομέα της εθνικής στρατηγική­ς έξυπνης εξειδίκευσ­ης RIS3.
SHUTTERSTO­CK Η δραστηριότ­ητα των μικρομεσαί­ων καινοτόμων επιχειρήσε­ων που θα υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότ­ησης θα πρέπει να είναι συμβατή με τομέα της εθνικής στρατηγική­ς έξυπνης εξειδίκευσ­ης RIS3.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece