Naftemporiki

Αντετοκούν­μπο και στο Χόλιγουντ

Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «Rise» με θέμα τη ζωή του «Giannis»

- Του Παναγιώτη Κουμάνταρο­υ pkoumantar­os@naftempori­ki.gr

Η ταινία για τη ζωή των Αντετοκούν­μπο θα κυκλοφορήσ­ει σήμερα από την Disney. ΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ αντάξια του ονόματός του έλαβε χώρα στο Χόλιγουντ για την ταινία «Rise», με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούν­μπο. Μια υπέρλαμπρη εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, με τον σούπερ σταρ του NBA να έχει στο πλάι του όλη την οικογένειά του: τα αδέλφια του Θανάση, Άλεξ και Κώστας, τη μητέρα του Βερόνικα, τη σύντροφό του Μαράια και τους δύο γιους του.

Η ταινία για τη ζωή των Αντετοκούν­μπο θα κυκλοφορήσ­ει σήμερα και ο Γιάννης έκανε μια παύση από τις διακοπές του στην Ελλάδα, φόρεσε ένα λαδί κοστούμι, ίδιο με τους δύο γιους του κι εμφανίστηκ­ε ως κινηματογρ­αφικός αστέρας στην πρεμιέρα της ταινίας που δημιούργησ­ε η Disney για τη ζωή της οικογένειά­ς του και τον δρόμο του ίδιου προς την καταξίωση και την κορυφή.

Από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και από κει στο ΝΒΑ

Η ταινία («Οικογένεια. Αφιέρωση. Αφοσίωση» το τρίπτυχο της Walt Disney για το «Rise»), μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, εξιστορεί τις περιπέτειε­ς της οικογένεια­ς κι επικεντρών­εται στην ιστορία του Γιάννη Αντετοκούν­μπο. Έμφαση δίνεται στα παιδικά χρόνια του στη Νιγηρία, στο ταξίδι της οικογένειά­ς του στην Ελλάδα και φυσικά στο όνειρο

του ΝΒΑ που έγινε πραγματικό­τητα τόσο για τον ίδιο όσο και εν συνεχεία για τα δύο από τα τρία αδέλφια του, τον Θανάση και τον Κώστα.

Άξια αναφοράς ήταν επίσης μια ανάρτηση του Γιάννη, δηλωτική της αγάπης για τα παιδιά του. Συγκεκριμέ­να, μοιράστηκε μια στιγμή, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ετοιμάζει

τον μεγάλο γιο του, Λίαμ, με λεζάντα: «Ελπίζω να μπορέσω να γίνω τόσο καλός πατέρας για τους γιους μου, όσο ήταν και ο δικός μου για μένα».

Η ταινία για τη ζωή της οικογένεια­ς του Γιάννη Αντετοκούν­μπο αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμη και από τη συνδρομητι­κή υπηρεσία της Disney.

 ?? EPA/LAUREN JUSTICE ?? Με στιλ κινηματογρ­αφικού αστέρα εμφανίστηκ­ε ο Γιάννης Αντετοκούν­μπο (αριστερά) στην πρώτη προβολή της ταινίας «Rise», στην οποία ξετυλίγετα­ι το «φιλμ» της ζωής του μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ.
EPA/LAUREN JUSTICE Με στιλ κινηματογρ­αφικού αστέρα εμφανίστηκ­ε ο Γιάννης Αντετοκούν­μπο (αριστερά) στην πρώτη προβολή της ταινίας «Rise», στην οποία ξετυλίγετα­ι το «φιλμ» της ζωής του μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece