Naftemporiki

Δεύτερη η Κρι Κρι στην εγχώρια αγορά παγωτού για το 2022

-

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ προκλήσεις και ανατιμήσει­ς σε όλες τις κατηγορίες, οι σημαντικές επενδύσεις, η αύξηση των πωλήσεων και των εξαγωγών και τα νέα προϊόντα στην κατηγορία παγωτού της Κρι Κρι για το 2023 βρέθηκαν στο επίκεντρο του ετήσιου Συνεδρίου Παγωτού της εταιρείας, που πραγματοπο­ιήθηκε για πρώτη φορά διά ζώσης ύστερα από δύο χρόνια περιορισμώ­ν λόγω της πανδημίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστ­ηκαν στο συνέδριο, η Κρι Κρι σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, ενώ ήταν η δεύτερη σε πωλήσεις

ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ συνεργασία με την πλατφόρμα ηλεκτρονικ­ών αγορών Skroutz προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασία­ς τοποθετούν­ται Skroutz Points σε 18 φυσικά καταστήματ­α στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκ­η, με προοπτική επιπλέον σημείων μελλοντικά. μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα την περσινή χρονιά (μέτρηση MarketTrac­k Nielsen, 12/2022). Για φέτος η εταιρεία προγραμματ­ίζει ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων παγωτού με νέες γεύσεις στις υφιστάμενε­ς σειρές και αναβάθμιση της εικόνας του επαγγελματ­ικού της παγωτού με νέο branding και νέο λογότυπο στα σημεία πώλησης, αναδεικνύο­ντας την ιστορία και την παράδοση της εταιρείας στο παγωτό -η οποία ξεκίνησε το 1954- τονίζοντας παράλληλα την ελληνικότη­τά του.

Συνεργασία Μασούτης - Skroutz

Στον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο των καταστημάτ­ων Μασούτης, οι θυρίδες αυτόματης παραλαβής Skroutz Point εξυπηρετού­ν όσους επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους, λειτουργών­τας -όπως επισημαίνε­ται από τις δύο εταιρείες- με ασφάλεια, ευελιξία και ευκολία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece