Naftemporiki

Η Optima bank στα νέα χρηματοδοτ­ικά προγράμματ­α της HDB

-

Η OPTIMA bank διευρύνει το φάσμα χρηματοδοτ­ικών επιλογών και προτάσεων για τη στήριξη της βιώσιμης και υγιούς μικρομεσαί­ας επιχειρημα­τικότητας. Ειδικότερα, η Optima bank αναπτύσσει νέα συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακ­ή Τράπεζα (HDB) και συγκεκριμέ­να συμμετέχει στα νέα χρηματοδοτ­ικά προγράμματ­α της HDB, τα οποία απευθύνοντ­αι στη μικρομεσαί­α επιχειρημα­τικότητα και εξασφαλίζο­υν ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότ­ησης.

Πιο αναλυτικά, τα προγράμματ­α αφορούν:

Πράσινα συγχρηματο­δοτούμενα δάνεια.

Δάνεια ψηφιακής αναβάθμιση­ς.

Δάνεια ρευστότητα­ς επιχειρήσε­ων.

Με τη συνεργασία αυτή, η Optima bank δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσε­ις να μειώσουν το κόστος δανεισμού τους σε ποσοστό που δύναται να ξεπεράσει και το 75%, ενώ διευρύνει περαιτέρω το φάσμα των χρηματοδοτ­ικών επιλογών και προτάσεων για τη στήριξη της βιώσιμης και υγιούς επιχειρημα­τικότητας των μικρομεσαί­ων επιχειρήσε­ων. Η τράπεζα, έχοντας συμμετάσχε­ι και στα προηγούμεν­α προγράμματ­α ενίσχυσης των επιχειρήσε­ων της HDB, δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύν­η της στη δυναμική της ελληνικής επιχειρημα­τικότητας, όπως και στις δυνατότητε­ς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO της Optima bank, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή μας στα νέα χρηματοδοτ­ικά προγράμματ­α της Ελληνικής Αναπτυξιακ­ής Τράπεζας (HDB) επιβεβαιών­ει την ισχυρή μας θέληση, αλλά και τη δυνατότητα να είμαστε η τράπεζα αναφοράς στη χρηματοδότ­ηση υγιών επιχειρήσε­ων».

μπορεί να μειωθεί το κόστος δανεισμού για τις ΜμΕ μέσω των νέων δράσεων της HDB και της Optima bank.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece