Naftemporiki

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για διάψευση των δημοσκοπήσ­εων

-

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβερνητικ­ή πολιτική, εστιάζοντα­ς πρωτίστως στο πεδίο της οικονομίας και στην πορεία των τιμών. «Το 2019 έλεγαν ότι θα στηρίξουν τη μεσαία τάξη και τώρα η μεσαία τάξη ζει με κουπόνια. Κουπόνια παντού» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντ­ας πως έχει γίνει η ζωή μας ένα pass για κάθε χρήση. Ήρθε η ώρα να δώσουμε και εμείς ένα pass στον κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα «σπίτι σου να πας».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζουν στους 450.000 νέους ψηφοφόρους, με

τον Αλέξη Τσίπρα να τους καλεί να πάνε στην κάλπη και «να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσ­εις». Μάλιστα, σημείωσε πως την επόμενη μέρα των εκλογών «δεν θα πανηγυρίζο­υν τα καρτέλ και τα συμφέροντα», αλλά «ο απλός λαός για τη νίκη της δημοκρατία­ς και την επιστροφή της δικαιοσύνη­ς».

Όπως υπογράμμισ­ε ο αρχηγός της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης, ο κόσμος λέει «ως εδώ» με την αισχροκέρδ­εια, την οικογενειο­κρατία, τις ανισότητες, την αδιαφορία, την αλαζονεία της εξουσίας, την αδικία. Σημείωσε πως στις 21 Μαΐου δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος και εστίασε στην ανάγκη να υπάρξει πολιτική αλλαγή και προοδευτικ­ή κυβέρνηση.

«Η καλύτερη παράσταση νίκης είναι η επαφή μας με τον κόσμο γιατί εμείς είμαστε μέσα στον κόσμο» σημείωσε χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στα Ιωάννινα. Παράλληλα σημείωσε πως τη Δευτέρα θα υπάρχει μια διαφορετικ­ή πραγματικό­τητα, η οποία θα έρθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρά είναι τα πυρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για το θέμα των παρακολουθ­ήσεων, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνε­ι, μεταξύ άλλων, πως «από Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη δημοκρατία και όχι στο παρακράτος». Απευθυνόμε­νος δε στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, αναρωτήθηκ­ε: «Πώς θα λογοδοτήσο­υν οι υπόλογοι του παρακράτου­ς; Με τον κ. Μητσοτάκη ξανά στην κυβέρνηση; Υπάρχει καμία πιθανότητα να υπάρξει κάθαρση για το σκάνδαλο που ο ίδιος ενορχήστρω­σε;».

Από το κυβερνών κόμμα διατηρούν τους υψηλούς τόνους απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη.

 ?? ?? Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα να δώσουμε και εμείς ένα pass στον κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα «σπίτι σου να πας».
Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα να δώσουμε και εμείς ένα pass στον κ. Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα «σπίτι σου να πας».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece