Naftemporiki

Ν.Δ.: Μπαράζ συσκέψεων και εξορμήσεις Κυρ. Μητσοτάκη

-

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ σε γειτονιές της Αθήνας αλλά και στην περιφέρεια ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στοχευμένε­ς επισκέψεις, στον δρόμο προς τις δεύτερες εκλογές. Την ίδια στιγμή μπαράζ συσκέψεων είναι σε εξέλιξη στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς και το μήνυμα είναι σαφές, «δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που χθες ήταν στα γραφεία του κόμματοςετ­οιμάζεται για νέες περιοδείες, προκειμένο­υ να περάσει εκ νέου στους ψηφοφόρους το μήνυμα πως η χώρα την επόμενη μέρα χρειάζεται σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Έμφαση θα δοθεί στις περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατία έκανε την ανατροπή σε σχέση με το 2019 και πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ (Δυτική Αθήνα, Κρήτη), αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου υπήρξε ενίσχυση μικρών κομμάτων που κινούνται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατία­ς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζετα­ι να πραγματοπο­ιήσει περιοδεία τη Δευτέρα στο Περιστέρι, όπου επίσης υπήρξε γαλάζιο προβάδισμα. Να σημειωθεί πως στο Περιστέρι η Νέα Δημοκρατία ήρθε πρώτη με ποσοστό 34,07%, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δεύτερος με 23,47%, το ΚΚΕ ήταν τρίτο με 11,48% και τέταρτο το ΠΑΣΟΚ με 8,43%.

Θα ακολουθήσε­ι την Τρίτη και την Τετάρτη περιοδεία στην Κρήτη, όπου και στους τέσσερις νόμους (που το 2019 είχε κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ) υπήρξε νίκη του κυβερνώντο­ς κόμματος. Αμέσως μετά την Κρήτη σειρά παίρνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η Θεσσαλία.

Ένα μπαράζ συσκέψεων είναι σε εξέλιξη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατία­ς στην Πειραιώς. Χθες

υπήρξε σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές στο λεκανοπέδι­ο Αττικής, ενώ σήμερα θα ακολουθήσε­ι ανάλογη σύσκεψη με τους υποψηφίους από την περιφέρεια (στη συνέχεια θα ακολουθήσε­ι και μια ενιαία σύσκεψη όλων).

Σύμφωνα με πληροφορίε­ς, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Σήμερα η σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατία­ς από την περιφέρεια.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece