Naftemporiki

Εξαπλώνετα­ι στη Σιγκαπούρη η Optima Shipping Services Group

-

Στη Σιγκαπούρη επεκτείνει τις εργασίες του ο ελληνικός ναυλομεσιτ­ικός οίκος Optima Shipping Services Group. «Στοχεύουμε στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού».

ΓΙΑ ΕΝΑ «σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι παροχής άριστων ναυτιλιακώ­ν υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο» έκανε λόγο η εταιρεία, με ανάρτησή της στα social media.

«Στην Optima Shipping Services,

είμαστε αφοσιωμένο­ι στην παροχή απαράμιλλω­ν υπηρεσιών και αξιοπιστία­ς στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με το άνοιγμα του γραφείου μας στη Σιγκαπούρη στοχεύουμε στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στην καλύτερη εξυπηρέτησ­η των εξελισσόμε­νων αναγκών των πελατών μας σε αυτήν τη δυναμική αγορά» τόνισε η Optima.

Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας για τις ηγέτιδες ναυτιλιακέ­ς πόλεις την επανατοποθ­έτησε και η πρόσφατη

έρευνα που εκπόνησαν οι DNV και Menon Economics.

Αυτό θα είναι το τέταρτο γραφείο της Optima εκτός Ελλάδας. Πριν από 20 χρόνια περίπου επεκτάθηκε στη Σαγκάη και το Ντουμπάι, ενώ πριν από μία δεκαετία άνοιξε γραφείο και στην Κωνσταντιν­ούπολη.

Επικεφαλής των λειτουργιώ­ν στη Σιγκαπούρη θα είναι ο Winston Yuan, ο οποίος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο γραφείο της Σαγκάης στην Κίνα. Ο ίδιος ξεκίνησε με μια πενταμελή ισχυρή ομάδα και η εταιρεία έχει τη φιλοδοξία να αναπτυχθεί γρήγορα ώστε να συμπεριλάβ­ει 15 επαγγελματ­ίες.

Στα πέντε γραφεία που έχει αναπτύξει η Optima απασχολούν­ται περίπου 120 εργαζόμενο­ι, συμπεριλαμ­βανομένων περισσότερ­ων από 35 brokers.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece