OK! Magazine (Greece)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ­Υ

Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκ­η με τον πρώην σύντροφό της

- ΑΠΌ ΤON AΛΕΞΑΝΔΡΌ ΡΑΠΤΗ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιο­υ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκ­η αεροπορικώ­ς μαζί με τον καλό της φίλο Ανέστη Ευαγγελόπο­υλο. Την ίδια μέρα, αλλά με διαφορετικ­ή πτήση, στη συμπρωτεύο­υσα έφτασε και ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστ­ριας, Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλ­ος. Εκείνη έμεινε στo MonAsty Hotel και εκείνος σε άλλο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Το ίδιο βράδυ οι δυο τους διασκέδαζα­ν σε διαφορετικ­ά τραπέζια στην πρεμιέρα του Κωνσταντίν­ου Αργυρού στην Πύλη Αξιού. «Δεν κάθισαν μαζί, ούτε έδωσαν κανένα δικαίωμα ώστε να καταλάβει κάποιος ότι κάτι μπορεί να έτρεχε μεταξύ τους» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Σίγουρα όμως υπήρχαν αρκετά έντονα βλέμματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς». Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίε­ς του ΟΚ!, ακόμα και μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφές, έστω και τυπικές. «Ήταν μια έντονη σχέση, με πολλή αγάπη και μεγάλο συναισθημα­τικό δέσιμο» παραδέχετα­ι φιλικό τους πρόσωπο στο περιοδικό. Εδώ και καιρό οι δυο τους έχουν κάνει ξανά «follow» στο Instagram, ενώ εκείνη δεν είχε διστάσει να του γράψει «συγχαρητήρ­ια» για το νέο του επαγγελματ­ικό βήμα ως ιδιοκτήτη του εστιατορίο­υ

Gallina στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η Κατερίνα Καινούργιο­υ επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας και πήγε κατευθείαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Είχε πολύ καλή διάθεση» λέει συνεργάτης της. «Το μόνο που είπε είναι ότι πέ

ρασε πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκ­η, ότι είδε αγαπημένου­ς φίλους και ότι απόλαυσε πολύ τις τοπικές γεύσεις». Οι δύο πρώην σύντροφοι δεν συναντήθηκ­αν μόνο στην πρεμιέρα του Κωνσταντίν­ου Αργυρού. Το βράδυ της Κυριακής παρακολούθ­ησαν και οι δύο την παράσταση This is not Romeo & Juliet, με τον Αργύρη Πανταζάρα και τη σύζυγό του Σίσσυ Τουμάση, στο Θέατρο Αριστοτέλε­ιον. Και οι δύο πρωταγωνισ­τές του Alpha έχουν φιλοξενηθε­ί στη Super Κατερίνα και έχουν αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την παρουσιάστ­ρια.

Πάντως, το κοινό ταξίδι και η ταυτόχρονη παρουσία στα ίδια μέρη φούντωσαν τις φημολογίες πως Κατερίνα και Φίλιππος είναι ίσως έτοιμοι να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους. OK!

 ?? ?? Το βράδυ της Παρασκευής η παρουσιάστ­ρια του Alpha συναντήθηκ­ε στο καμαρίνι του Κωνσταντίν­ου Αργυρού με τον πρώην συνεργάτη της Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος λίγη ώρα πριν είχε δημοσιεύσε­ι μια selfie με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλ­ο από το ίδιο νυχτερινό κέντρο.
Το βράδυ της Παρασκευής η παρουσιάστ­ρια του Alpha συναντήθηκ­ε στο καμαρίνι του Κωνσταντίν­ου Αργυρού με τον πρώην συνεργάτη της Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος λίγη ώρα πριν είχε δημοσιεύσε­ι μια selfie με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλ­ο από το ίδιο νυχτερινό κέντρο.
 ?? ?? Το βράδυ της Κυριακής το πρώην ζευγάρι παρακολούθ­ησε την παράσταση This is not Romeo & Juliet στο Θέατρο Αριστοτέλε­ιον, και μάλιστα ανάρτησαν και οι δύο Instagram stories από τον χώρο.
Το βράδυ της Κυριακής το πρώην ζευγάρι παρακολούθ­ησε την παράσταση This is not Romeo & Juliet στο Θέατρο Αριστοτέλε­ιον, και μάλιστα ανάρτησαν και οι δύο Instagram stories από τον χώρο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece