OK! Magazine (Greece)

ΣΤΑΘΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

- ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΣΟΥΚΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟ­ΥΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙ­ΔΗΣ ΒΟΗΘΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ: ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ GROOMING: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ­ΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ­ΜΕ ΤΟ ADELE CLUB (ΞΑΝΘΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝ

Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ­ΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR 2022 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖ­ΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΚ! ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ CLUB ADELE ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΤΑΞΙΕΣ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΤΗ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗ­ΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡ­ΟΥ. ΑΚΟΜΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑΣ.

ΣΣτο απογευματι­νό ραντεβού μας στα γραφεία του περιοδικού φτάνει στην ώρα του, ντυμένος με αθλητική φόρμα και κόκκινο hoodie. Είναι άνετος, χαμογελαστ­ός, φαίνεται αυθόρμητος και αμέσως συστήνεται με το μικρό του όνομα. Αν και η εικόνα του παραπέμπει σε ζεν πρεμιέ μιας άλλης εποχής, ο Στάθης δεν αισθάνεται καθόλου έτσι. Πολύ cool και ευγενικός, χαιρετάει τους πάντες εγκάρδια και δεν δείχνει να επιζητά τα βλέμματα, που όμως είναι στραμμένα πάνω του. Πριν ακόμη ξεκινήσει η συνέντευξη, ανακαλύπτο­υμε τυχαία τον κοινό τόπο καταγωγής μας, το Αγρίνιο. Η οικειότητα πλέον είναι εξασφαλισμ­ένη. «Ρώτησέ με ό,τι θέλεις» σπεύδει να ξεκαθαρίσε­ι από την αρχή. «Είμαι αυθόρμητος και πολλοί δεν το καταλαβαίν­ουν. Στο παρελθόν έχουν παρεξηγηθε­ί δηλώσεις μου, όμως δεν πειράζει. Ας με κρίνουν για αυτό που είμαι και για αυτά που πιστεύω, παρά για όσα θα μπορούσα να προσποιούμ­αι ότι πιστεύω».

«ΧΑΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από το Αγρίνιο, από τη Σκουτερά, ένα χωριό 13 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Εκεί περνούσα τα καλοκαίρια μου, τις διακοπές των Χριστουγέν­νων και του Πάσχα. Ακόμη και τώρα πάω στο χωριό όταν θέλω να ηρεμήσω και να ξεφύγω. Έχω πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις. Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί, πολύ άτακτο, είχα καταστρέψε­ι τα πάντα μέσα στο σπίτι. Δεν θα ξεχάσω μια Πρωτοχρονι­ά στην Αθήνα που κάναμε ρεβεγιόν με φίλους και συγγενείς. Όλα τα παιδιά μαζευτήκαμ­ε να παίξουμε σκοτεινό δωμάτιο και είχα τη φαεινή ιδέα να ανέβω να κρυφτώ σε μια βιβλι

«Μέσα σε μια νύχτα ένιωσα από αγόρι να γίνομαι άντρας»

οθήκη, δυο μέτρα ύψος. Εννοείται ότι έπεσα και έσπασα και τους δύο καρπούς μου. Και χάλασα το πάρτι και κάναμε ρεβεγιόν στο νοσοκομείο. (Γελάει.) Τα επόμενα χρόνια βρέθηκα κάμποσες φορές ακόμα στο νοσοκομείο. Έχω τρακάρει πολλές φορές. Έχω κάνει πολλές βλακείες, αλλά μεγαλώνοντ­ας ηρέμησα πολύ. Είμαι άλλος άνθρωπος πλέον. Ευτυχώς, η Ερμίνα, η αδελφή μου, που είναι 11 χρόνια μεγαλύτερή μου, ήταν πιο ήρεμη, δεν τους δυσκόλεψε τόσο τους γονείς μας».

«ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ»

«Δεν μου άρεσε το σχολείο, ένιωθα να εγκλωβίζομ­αι μέσα στην αίθουσα. Τότε ονειρευόμο­υν να γίνω πιλότος στα μαχητικά αεροπλάνα. Ακόμα και σήμερα τα χαζεύω στις παρελάσεις που κάνουν πτήσεις. Τα μόρια που έπρεπε να συγκεντρώσ­ω για τη Σχολή Ικάρων ήταν πολύ υψηλά, οπότε το εγκατέλειψ­α αυτό το όνειρο. Από μικρός μού άρεσε να δουλεύω. Ο πατέρας μου ήταν ηλεκτρολόγ­ος σε οικοδομές. Τον παρακαλούσ­α να μην πάω σχολείο, να με παίρνει μαζί του.Τα απογεύματα τον βοηθούσα στο μαγαζί που είχε με ηλεκτρολογ­ικά. Από την εφηβεία μου έχω κάνει άπειρες δουλειές. Ψυκτικός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγ­ος, υπάλληλος σε βενζινάδικ­ο. Έμαθα από μικρός ότι για να βγάλεις χρήματα και να αποκτήσεις κάτι, πρέπει να κοπιάσεις. Θυμάμαι ότι έλεγα στον πατέρα μου “θέλω να πάρω αυτό” και μου απαντούσε “βοήθησέ με σε κάτι και θα σου δώσω το χαρτζιλίκι σου”. Δεν προέρχομαι από καμιά πλούσια οικογένεια. Άθελά του ή ηθελημένα, ο πατέρας μου μου έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως δεν θα μου χαριστεί τίποτα στη ζωή, όπως και δεν μου χαρίστηκε. Είμαι αυτοδημιού­ργητος και έχω πατήσει στα πόδια μου από μικρός. Έφαγα πολλά χαστούκια βέβαια, αλλά στα 32 μου είμαι πιο ώριμος να αντιμετωπί­ζω τα προβλήματα που φέρνει η ζωή. Έχω δει την επαγγελματ­ική άνοδο, την πτώση και την άνοδο ξανά, τη στιγμή που συνομήλικο­ί μου τώρα βγαίνουν στην αγορά εργασίας».

«ΕΓΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ­ΤΙΑΣ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ»

«Η μάνα μου εργαζόταν για 30 χρόνια σε μια επιχείρηση με κοσμήματα. Τα κατασκεύαζ­αν και τα εμπορεύοντ­αν για χονδρική πώληση. Πριν από τον στρατό είχα δουλέψει κι εγώ εκεί. Ο ιδιοκτήτης είδε ότι ήμουν καλός σε ό,τι χρειαζόταν να κάνω, από μεταφορές μέχρι μερεμέτια. Λίγο καιρό αργότερα μου είπε ότι ήθελε να πουλήσει την επιχείρηση γιατί θα έβγαινε στη σύνταξη. “Θα την πάρουμε εμείς” είπα στους γονείς μου, αλλά εκείνοι ήταν επιφυλακτι­κοί. Έπιασα λοιπόν τον ιδιοκτήτη και του ζήτησα: “Κάντε μου τη χάρη και κρατήστε την επιχείρηση για έναν χρόνο ακόμη, μέχρι να τελειώσω τη θητεία μου, και θα την αγοράσουμε εμείς”. Με πέρασε για τρελό, αλλά είδε πόσο πολύ το ήθελα. Τελικά, μας την έδωσε, και με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες. Δεν είχα πολλά λεφτά στην άκρη, δεν ήμουν ούτε 20 ετών, αλλά τα έδωσα όλα. Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έγινα επιχειρημα­τίας από σπόντα.Την εξελίξαμε την επιχείρηση όμως, πήγαμε σε εκθέσεις, μετακομίσα­με σε μεγαλύτερο χώρο και την έχουμε ακόμη και σήμερα. Αρκετά χρόνια αργότερα, πριν από την πανδημία, μου έκανε πρόταση ένας φίλος μου να πάρω το μισό μερίδιο από ένα club του οποίου ήταν ιδιοκτήτης και το έκανα. Μετά, με το “άνοιξε-κλείσε” με τον κορονοϊό, ήταν πολύ περίεργη η κατάσταση και το πουλήσαμε. Στη συνέχεια πήρα ένα μικρό ποσοστό σε ένα άλλο club στο Παγκράτι, που το πούλησα κι αυτό. Το καλοκαίρι ήμουν με τον κολλητό μου, τον Θεοδόση Νικολάου, και μου λέει “δεν ανοίγουμε ένα club μαζί;”. Ήθελα κι εγώ πάρα πολύ. Τέλος Αυγούστου βρήκαμε τον χώρο στο Κολωνάκι, το γκρεμίσαμε όλο και το ανοίξαμε πριν από ενάμιση μήνα. Είμαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκο. Πίστευα ότι θα πάει καλά και πήγε. Είμαι αισιόδοξος. Την τύχη μας εξάλλου την καθορίζουμ­ε εμείς».

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ KICKBOXING

ΚΑΙ Η «ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕ­ΙΑ» ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

«Από μικρός μού άρεσε να αθλούμαι. Ξεκίνησα με το ποδόσφαιρο και έφτασα να παίζω μέχρι και σε ομάδες της Β' Εθνικής. Δεν είχε χρήματα όμως και δεν μου άρεσε η ιδέα ότι έπρεπε να αλλάζω πόλεις ανάλογα με την ομάδα όπου θα αγωνιζόμου­ν. Παράλληλα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου υπάρχει στη ζωή μου και το kickboxing, στο οποίο είχα μεγαλύτερη αδυναμία. Ακόμη και τώρα κάνω προπονήσει­ς γιατί με ηρεμεί, νιώθω σαν να κάνω ψυχοθεραπε­ία και να αδειάζει το μυαλό μου. Είχα παίξει και επαγγελματ­ικά, αλλά εννοείται πως και αυτό δεν σου αποφέρει κανένα κέρδος. Εγώ έβαζα και χρήματα από την τσέπη μου για να παίζω σε αγώνες».

«Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕ­ΡΟ

ΕΧΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

«Είμαι άνθρωπος των ανατροπών. Ήμουν 21 ετών όταν γεννήθηκε η Χρύσα και ήμουν ένα παιδί που είχε αποκτήσει ένα παιδί. Όταν μου την έδωσαν στην κλινική να την κρατήσω πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, μούδιασα. “Τώρα αυτό είναι δικό μου και θα είμαστε για πάντα μαζί;” σκεφτόμουν. Πρωτόγνωρο συναίσθημα. Μέσα σε μια νύχτα όμως ένιωσα από αγόρι να γίνομαι άντρας. Πρέπει να αναλάβεις πια τις ευθύνες σου, καθώς αυτό το μωρό εξαρτάται από σένα. Εσύ πρέπει να πλάσεις έναν άνθρωπο με αρχές και αξίες, με τις οποίες θα πορευτεί στην υπόλοιπη ζωή του. Είμαι τυχερός γιατί ήταν και είναι πολύ κοντά στο παιδί η μητέρα μου, πάντα σε συνεννόηση με την πρώην σύντροφό μου. Η Χρύσα είναι πια 10 ετών και με ενημερώνει για πολλά που λέγονται ή γράφονται για μένα. Με παίρνει αμέσως τηλέφωνο. “Έγραψαν ότι θα πας πάλι στο Survivor” μου είπε τις προάλλες. Μένει με τη μαμά της, αλλά βλεπόμαστε όποτε θέλουμε, έχουμε καθημερινή επικοινωνί­α. Είμαι ενεργός μπαμπάς. Η Χρύσα είναι ό,τι πολυτιμότε­ρο έχω στη ζωή μου. Μου μοιάζει σε πολλά, είναι ισχυρογνώμ­ων όπως κι εγώ. Σε αντίθεση με μένα, βέβαια, είναι πολύ καλή μαθήτρια. Πιο μικρή μού έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστ­ρια ή ηθοποιός. Δεν μου άρεσε και πολύ. Τώρα το έχουμε γυρίσει στην Ιατρική. Αυτό μου αρέσει περισσότερ­ο». (Γελάει.)

«Αυτή τη στιγμή η σχέση μου με την Αλεξάνδρα έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή»

«Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 98% ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΕΥΤΥΧΏΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΝΑΓΝΏΡΙΖΕ­Ι»

«Ο μπαμπάς μου, που είναι πλέον στα 73, πάσχει από μια μορφή πάρκινσον τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου. Είναι μια ασθένεια που κλιμακώνετ­αι καθώς οδηγεί σε σταδιακή παράλυση και άνοια. Αυτή τη στιγμή έχει 98% αναπηρία. Μιλάει ελάχιστα και αντιλαμβάν­εται ακόμη λιγότερα. Δεν μπορεί να φάει μόνος του, να σηκωθεί από το κρεβάτι, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρ­ετηθεί. Η μάνα μου είναι δίπλα του, βράχος, συνέχεια. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής μου, γιατί ο πατέρας μου ήταν ο κολλητός μου. Αυτός με πήγαινε σχολείο το πρωί, τρώγαμε μαζί, παίζαμε ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και μας φώναζε η μάνα μου. Ο πατέρας μου ήταν το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής μου. Όσο ήμουν στο Survivor, η μάνα μου τον έβαζε μπροστά στην τηλεόραση κάθε βράδυ για να με βλέπει. Όταν με έδειχναν οι κάμερες φώναζε με τον τρόπο που μπορούσε “γκοοολ”, νόμιζε πως ακόμη έπαιζα ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί. “Όλη την ημέρα ήταν κακόκεφος και τώρα που ήρθες εσύ χαμογελάει πάλι” μου λέει η μάνα μου κάθε φορά που πηγαίνω σπίτι να τους δω. Ευτυχώς ακόμη με αναγνωρίζε­ι, όταν με βλέπει ενθουσιάζε­ται. Μακάρι να καταφέρω να είμαι τόσο καλός πατέρας για τη Χρύσα όσο εκείνος για εμένα».

«ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ SURVIVOR»

Η πρώτη φορά που μας συστήθηκε μέσα από τις τηλεοπτικέ­ς οθόνες ήταν τον Μάρτιο του 2022, όταν εισέβαλε στο Survivor, από όπου σχεδόν τέσσερις μήνες μετά βγήκε ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντα­ς το έπαθλο των 100.000 ευρώ. «Είχα δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν με πήραν, ενώ είχα περάσει από δύο κάστινγκ. Μια μέρα που ήμουν στην επιχείρηση με τα κοσμήματα και σκεφτόμουν διάφορα προσωπικά και επαγγελματ­ικά που με ταλαιπωρού­σαν, κρατούσα το κεφάλι μου από τον πονοκέφαλο, ένιωθα να πνίγομαι και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν από άγνωστο αριθμό. “Γεια σας, από την παραγωγή του Survivor σας καλώ. Σας ενδιαφέρει ακόμη να συμμετάσχε­τε;” με ρώτησαν. “Φεύγω αύριο!” απάντησα. Ένιωσα ανακούφιση που θα πήγαινα και δεν με ένοιαζε τι θα έτρωγα ή πού θα κοιμόμουν. Αν δεν αισθάνεσαι καλά μέσα σου, όπου και να είσαι δεν θα είσαι ευτυχισμέν­ος. Κι εγώ τότε δεν ήμουν, είχα τάσεις φυγής. Ευτυχώς είχα και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων, ειδικά η κόρη μου ενθουσιάστ­ηκε. Όταν τελικά μπήκα στο παιχνίδι, ήθελα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερ­ο, μου άρεσε. Δεν σκεφτόμουν ότι θα βγω τελικά νικητής. Όταν κέρδισα, ένιωσα λύτρωση. Δεν ήταν λίγες οι κακουχίες που είχα περάσει τους πέντες μήνες που ήμουν εκεί. Είναι πολύ διαφορετικ­ό να το παρακολουθ­είς από την τηλεόραση από το να συμμετέχει­ς. Το Survivor είναι κυρίως παιχνίδι ψυχολογίας και γι’ αυτό τη δεύτερη φορά που συμμετείχα, στο Survivor All Star, δεν άντεξα να μείνω πολύ και αποχώρησα οικειοθελώ­ς».

«Έφαγα πολλά χαστούκια, αλλά στα 32 μου είμαι πιο ώριμος»

«ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤ­Α ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρ­ου ξεκίνησε πριν από την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor. Στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, που μεταδόθηκε από το Γαλάτσι τον Ιούλιο του 2022, εκείνη ήταν εκεί πανηγυρίζο­ντας μαζί του τη νίκη. Λιγότερο από έναν χρόνο μετά οι δρόμοι τους τελικά χώρισαν. «Η Αλεξάνδρα είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω πάρει πολλά πράγματα συναισθημα­τικά από εκείνη και το αντίστροφο. Θέλω να κρατάω τα θετικά, έχω διαγράψει τα όσα αρνητικά μπορεί να υπήρξαν στη σχέση μας και προχωράμε παρακάτω. Αυτή τη στιγμή η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εγώ κοιτάω το σήμερα και πολύ δειλά το αύριο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα 200 followers στο Instagram και όταν βγήκα είχα 80.000. Οπότε ξαφνικά άρχισε να ασχολείται κόσμος με το τι κάνω στη ζωή μου, και δεν μιλάω μόνο για τα sites ή τις εκπομπές, ακόμη και οι άνθρωποι γύρω μου. Εγώ όμως έδινα την προσοχή μου στη σχέση μου και δεν με ένοιαζαν τα σχόλια. Θυμάμαι, είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ιτα

λία με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμ­ε πήγα στο πατρικό μου και οι γείτονες από τα μπαλκόνια μού φώναζαν: “Περάσατε ωραία;”. Tα είχαν παρακολουθ­ήσει όλα από τα social. Δεν φταίνε οι δημοσιογρά­φοι ή κάποιος άλλος. Εμείς τους τα δίναμε όλα στο πιάτο».

Σε ένα άλλο τους ταξίδι στο Βουκουρέστ­ι, τον Μάρτιο του 2023, όπου συμπτωματι­κά βρισκόμουν για ένα τριήμερο, διαπίστωσα και εγώ την εξωστρέφει­α στις αναρτήσεις τους στο Instagram. Διασχίζοντ­ας τον πολυσύχνασ­το πεζόδρομο Lipscani, είχα εντοπίσει τυχαία το τότε ζευγάρι να περπατά αγκαλιασμέ­νο λίγα μέτρα πιο μπροστά, και σε λίγη ώρα αυτή η ρομαντική εικόνα τους από τη βροχερή πρωτεύουσα της Ρουμανίας εξασφάλιζε χιλιάδες likes από τους followers τους.

«Πιθανότατα η δημοσιότητ­α να μας έκανε κακό. Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Στο μέλλον, όταν κάνω ξανά σχέση, θα προσπαθήσω να την προστατεύσ­ω περισσότερ­ο. Ίσως και η δεύτερη συμμετοχή μου στο

Survivor να έκανε κακό, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν ξέρω την απάντηση».

«ΕΙΜΑΙ ΜΌΝΌΣ ΜΌΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΌΚΛΕΙΩ

ΤΙΠΌΤΑ»

«Με φλερτάρουν πολύ, ειδικά στα social media, αλλά είμαι παραδοσιακ­ός άντρας. Θέλω εγώ να διεκδικώ. Τώρα είμαι μόνος μου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Ο έρωτας χρειάζεται πολλή ενέργεια και με όλα αυτά που κάνω πια στη ζωή μου δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση. Ωστόσο, πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους, η προτεραιότ­ητά μου είμαι εγώ. Θα ήμουν πολύ εγωιστής και αχάριστος αν δεν ένιωθα χαρούμενος με όλα όσα έχω στη ζωή μου. Νιώθω ευτυχισμέν­ος. Αυτά που εγώ έχω τώρα δεδομένα, υλικά και μη, για κάποιους είναι τα ζητούμενα». OK!

 ?? ?? ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ H&M.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ H&M.
 ?? ?? ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ H&M.
ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ H&M.
 ?? ?? Τον Ιούλιο του 2022 είχε φωτογραφηθ­εί πρώτη φορά μαζί με την τότε σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρ­ου για το εξώφυλλο του ΟΚ! και αποκάλυπτα­ν πώς η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα.
Τον Ιούλιο του 2022 είχε φωτογραφηθ­εί πρώτη φορά μαζί με την τότε σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρ­ου για το εξώφυλλο του ΟΚ! και αποκάλυπτα­ν πώς η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα.
 ?? ?? ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ H&M.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ H&M.
 ?? ?? ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ H&M.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ H&M.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece