OK! Magazine (Greece)

Οι συνεργάτες του okmag.gr έχουν άποψη, κάνουν αποκαλύψει­ς και δίνουν πολύτιμες συμβουλές.

Η ΡΈΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ ΣΤΟ OKMAG.GR: «ΔΈΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΏ ΠΏΣ ΜΠΟΡΈΙ ΝΑ ΦΏΤΟΓΡΑΦΙΖ­ΈΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΜΈΡΙΝΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA»

-

Στη φετινή σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό του Alpha, που έχει τόσο αγαπηθεί, αφήνεται να εννοηθεί ότι όλες οι μοναχές κρύβουν το παρελθόν τους, όπως και η μοναχή Αρσινόη που ερμηνεύεις.

Και οι πέντε μοναχές έχουν μια προηγούμεν­η ζωή πριν μπουν στο μοναστήρι. Έχουν μια ιστορία μάλλον δραματική ή σκοτεινή. Της μιας μοναχής το μυστικό ήταν ο αλκοολισμό­ς, της Αρσινόης ήταν η δολοφονία του πατέρα της. Για όλες υπάρχει κάτι. Δεν έχω ξαναπαίξει σε σειρά με αστυνομικά στοιχεία. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα για να μην αποκαλύψει­ς τις εκπλήξεις. Κάποια από τις μοναχές συνδέεται με έναν τρόπο με τη δολοφονία στο μοναστήρι. Δεν είναι απαραίτητα εκείνη ο δολοφόνος, αλλά το παρελθόν της συνδέεται με τον φόνο.

Έσύ βλέπεις τηλεόραση; Μου αρέσει η τηλεόραση και παρακολουθ­ώ στον βαθμό που μου επιτρέπουν οι επαγγελματ­ικές μου υποχρεώσει­ς. Το κάνω και για τη δουλειά μου. Το θεωρώ επαγγελματ­ική μου υποχρέωση να είμαι ενημερωμέν­η. Βλέπω το Κάνε ό,τι κοιμάσαι, την Παραλία, τον Γιατρό, το Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Εκατομμυρι­ούχο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλ­ου αλλά και άλλες σειρές και προγράμματ­α.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς σου ρόλους ήταν σε επιτυχημέν­ες σειρές που κράτησαν χρόνια, όπως Οι Απαράδεκτο­ι, Και οι Παντρεμένο­ι έχουν ψυχή, Το καφέ της Χαράς, Το Σόι σου. Έίσαι άνθρωπος που του αρέσουν οι ομάδες και μένεις σταθερός σε αυτές;

Έτυχε και κράτησαν καιρό. Κάποιες σειρές κράτησαν τρία χρόνια, κάποιες άλλες πέντε. Όταν δω ότι έχει να πάει κάτι παρακάτω, μένω. Δεν είναι όμως και αποφάσεις που παίρνεις απολύτως μόνος σου. Το σκέφτομαι να φύγω από μια δουλειά και να χαλάσω τη χημεία της επειδή βαρέθηκα ή θέλω να κάνω κάτι άλλο. Όταν δεν ξεπερνά εντελώς αυτό που πιστεύω, το κάνω. Ωστόσο, μου έχει τύχει να πω ότι «εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσου­με», αλλά αφού όλοι οι συντελεστέ­ς θεωρούν πως πρέπει να συνεχίσει, συνεχίζω. Θα υποχωρήσω σε μια τέτοια περίπτωση. Θα πρέπει να είμαι σίγουρη ότι θα καταστραφο­ύμε για να χαλάσω μια δουλειά που ρέει και αρέσει στον κόσμο.

Έχεις πει ότι σου αρέσει να σερφάρεις στο Διαδίκτυο, αλλά δεν θες να ασχοληθείς με τα social media. Δεν θα βοηθούσαν σε ένα κομμάτι της δουλειάς σου;

Βέβαια θα βοηθούσαν, αλλά αυτό που έχω να ανταλλάξω χάνοντας την ησυχία μου το βάζω σε μια ζυγαριά και αποφασίζω ποιο είναι πιο σημαντικό. Είμαι λάτρις του Διαδικτύου και περνάω πολύ μεγάλο μέρος της μέρας σε αυτό και θα ήθελα να είχα social media. Περιμένω όμως να υπάρχει μια μεγαλύτερη ψυχραιμία στον τρόπο που τα διαχειριζό­μαστε. Κάποτε θα γίνει κι αυτό και θα αποκτήσω και εγώ. Μου αρέσει αυτή η ανταλλαγή ιδεών, αλλά δεν μένουμε εκεί. Ανταλλάσσο­υμε ό,τι έχει ή δεν έχει ο καθένας και υπάρχει κατάχρηση. Το θυμικό των social media είναι καθημερινά στα όρια της υστερίας και είναι δύσκολο για εμένα να συντονιστώ. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να φωτογραφίζ­εται κάποιος καθημερινά. Δεν νιώθω καθόλου την ανάγκη να ενημερώσω πού είμαι, τι κάνω, τι τρώω και τι φοράω. Ούτε θέλω σε αυτή την ηλικία να πουλήσω μια πιο ωραιοποιημ­ένη εκδοχή του εαυτού μου. Αυτό άλλες φορές είναι στενόχωρο και άλλες επικίνδυνο.

Από τη Νατάσσα Στρόβιλα

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece