OK! Magazine (Greece)

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μιχαλακόπο­υλος

-

Τα 60ά γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ο Μπραντ Πιτ και πολλά ξένα Μέσα ενημέρωσης τον χαρακτηρίζ­ουν πραγματικό Μπέντζαμιν Μπάτον, αφού όσο μεγαλώνει δείχνει πιο γοητευτικό­ς. Ο ίδιος βγήκε από την αφάνεια στις αρχές του ’90, όταν συμμετείχε στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ Θέλμα και Λουίζ. Το 2020, και έπειτα από 30 χρόνια καριέρας, κέρδισε Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο Κάποτε στο... Χόλιγουντ.

Mε μια φωτογραφία στο Instagram αποκάλυψε o Θανάσης Τσαλταμπάσ­ης ότι με τη σύζυγό του Αγοραστή Αρβανίτη θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Ο ηθοποιός, που φαίνεται να αγκαλιάζει την κοιλιά της συζύγου του, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευση­ς: «Το πιο ωραίο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι στον δρόμο για παράδοση». Ο Άνταμ Ντράιβερ και η σύζυγός του

Τζοάν Τάκερ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο 40χρονος ηθοποιός παραδέχτηκ­ε στην εκπομπή Saturday Night Live ότι απέκτησε κόρη, αποφεύγοντ­ας να δώσει άλλες πληροφορίε­ς. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο 7 ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκ­ε σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσει­ς, όπως Έγκλημα και τιμωρία, Ο θάνατος του εμποράκου, Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην. Η κηδεία του είναι προγραμματ­ισμένη να γίνει σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 13.00 στο Αʹ Νεκροταφεί­ο Αθηνών.

Μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης

η Κένταλ Τζένερ και ο Μπαντ

Μπάνι τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όπως αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού στο People. To 28χρονο top model και ο 29χρονος Πορτορικαν­ός τραγουδιστ­ής ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσ­ει ή διαψεύσει την είδηση.

Λίγο πριν συμπληρωθο­ύν δύο μήνες από τον θάνατο του Μάθιου

Πέρι έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του. Η ιατροδικασ­τική έκθεση, σύμφωνα με το People, αναφέρει ότι πνίγηκε στο τζακούζι από «οξείες επιπτώσεις κεταμίνης», ενώ έπασχε και από στεφανιαία νόσο.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece