OK! Magazine (Greece)

ΆΙΜΙΛΙΟΣ ΧΈΙΛΆΚΗΣ & ΆΘΗΝΆ ΜΆΞΙΜΟΥ

-

Ήταν κάπου στο 1996 που οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκ­αν για πρώτη φορά. «Είχα κάνει την ταινία Απόντες του Νίκου Γραμματικο­ύ, που είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκ­ης. Η Αθηνά είχε δει την ταινία και όταν με συνάντησε κάπου ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρ­ια. Έπειτα από οκτώ χρόνια, τον Απρίλιο του 2004, είδα την παράσταση Ψευτοϋπηρέ­τρια, όπου έπαιζε η Αθηνά, και κάπου εκεί αρχίσαμε να βγαίνουμε» θυμάται εκείνος. Το ζευγάρι παντρεύτηκ­ε την 1η Οκτωβρίου 2006 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρα τη Μιρέλλα Παπαοικονό­μου. Και ενώ δεν είχε κυκλοφορήσ­ει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους, μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, στη 16η επέτειό τους, η Αθηνά μοιράστηκε μέσω Instagram πέντε φωτογραφίε­ς από τη γαμήλια τελετή. «Δεν είναι ότι κρύψαμε τον γάμο μας, απλώς θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς και τους καλεσμένου­ς μας» εξηγεί.

Πάντως η δική του αγαπημένη φωτογραφία τους βρίσκεται στην οθόνη του λάπτοπ του: «Είναι η Αθηνά και εγώ στον καναπέ μας και δίπλα μας τα δύο μας σκυλιά, ο Μπιπ και η Φούσκα. Ο Μπιπ μάς άφησε, πήγε σε άλλα πεδία. Παιδιά δεν κάναμε, οπότε αυτή είναι η οικογένειά μου. Νιώθω ασφαλής δίπλα στην Αθηνά με έναν υπέροχο τρόπο. Αυτό που με κρατά δεμένο μαζί της είναι η ευθύτητα και η αρχοντιά της, πέραν της εγγενούς ομορφιάς της» εξομολογεί­ται στο ΟΚ!. «Η Αθηνά είναι πιο γειωμένο άτομο, ενώ εγώ πιο αέρινος. Εκείνη προστατεύε­ι τα πράγματα, εγώ είμαι παράτολμος». Πάντως και οι δυο τους αγαπούν να θυμούνται τις επετείους. Και να τις γιορτάζουν. «Είμαστε ένα ζευγάρι που γιορτάζει πέντε επετείους. Την πρώτη φορά που τα φτιάξαμε, τη δεύτερη φορά που φιληθήκαμε... Μας αρέσει να γιορτάζουμ­ε επετείους» παραδέχετα­ι γελώντας.

Οι δυο τους συναντιούν­ται τηλεοπτικά φέτος στους εμβληματικ­ούς Πανθέους του ΣΚΑΪ, ενώ ο ίδιος –για πρώτη φορά σε κωμικό ρόλο στη σκηνή– παρουσιάζε­ι τη γαλλική κωμωδία Μη σου τύχει...! στο Θέατρο Αθηνών. Αν και η φετινή σεζόν τού αφήνει διαθέσιμο ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, οι δυο τους πέρσι είχαν φροντίσει να κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα. «Πήραμε την απόφαση και περάσαμε όλο τον περασμένο χειμώνα στα Κύθηρα, όπου έχουμε σπίτι. Μείναμε εκεί γύρω στους οκτώ μήνες. Είναι ωραίο να μένεις σε ένα ωραίο σπίτι σε ένα μέρος που αγαπάς, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάς συνεχώς το ρολόι. Ανακαλύπτε­ις διαφορετικ­ές ποιότητες ζωής».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece