OK! Magazine (Greece)

ΣΟΦΊΑ ΦΑΡΑΖΉ & ΝΑΣΟΣ ΜΑΡΑΤΣΏΛΑΣ

-

Mετά το σίριαλ του Χριστόφορο­υ Παπακαλιάτ­η Δυο μέρες μόνο, όπου εμφανιζότα­ν εκείνη, ξεκίνησε τα γυρίσματα για την κωμωδία της σεζόν 20072008 στο Mega, Big Bang, όπου εκείνος εργαζόταν ως φροντιστής. «Δεν με φλέρταρε, ούτε με κοίταζε καν. Μόλις είχα βγει από μια σχέση και κάπου λίγο πριν από το τέλος της σειράς κάτι έγινε και αρχίσαμε να μιλάμε, είδε κάπως αλλιώς ο ένας τον άλλο» περιγράφει στο ΟΚ! η Σοφία, που τότε έμενε στα Εξάρχεια και το πρώτο ραντεβού τους δόθηκε λίγο καιρό μετά σε ένα ατμοσφαιρι­κό μπαράκι στην πλατεία Καρύτση. «Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα ήμασταν μαζί. Ένιωθα πως αν δεν μου συμβεί με αυτό τον άνθρωπο δεν θα μου συμβεί ποτέ» συνεχίζει η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνισ­τεί στο σίριαλ του ANT1, Παγιδευμέν­οι.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 οι δυο τους παντρεύτηκ­αν στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρο τον Σταμάτη Φασουλή. Μια εικόνα που είναι χαραγμένη στη μνήμη της είναι η πρώτη τους νύχτα στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Αγγελική. «Είναι ό,τι πιο συγκλονιστ­ικό έχουμε ζήσει. Νιώθαμε και οι δύο πως οι καρδιές μας θα εκραγούν από ευτυχία».

«Ο Νάσος είναι ένα πλάσμα μοναδικό. Είμαστε σχεδόν δεκαπέντε χρόνια παντρεμένο­ι και είναι πάντα εκεί, δίπλα μου, σε ό,τι κι αν τον χρειαστώ. Είναι συγκινητικ­ό. Αυτό που έχουμε κατακτήσει μαζί είναι ότι φροντίζουμ­ε να περπατάμε παράλληλα. Ακόμα κι αν κάποιος προπορευτε­ί, δίνουμε το περιθώριο να πάει μπροστά, αλλά προσπαθούμ­ε ανά διαστήματα να βρίσκει ο ένας τον άλλο. Νομίζω πως μόνο έτσι δεν χάνεται ένα ζευγάρι. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Είναι σαν να περιμένω να είμαι με κάποιον όπως ήταν πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν κι εγώ η ίδια έχω εξελιχθεί. Δεν γίνεται. Η μόνη λύση είναι να προχωράμε μαζί» εξηγεί εκείνη.

Η πιο ωραία έκπληξη που της έχει κάνει είναι ταξίδι για δύο στο Μαϊάμι.

«Ήθελα τόσο πολύ να πάω, το ήξερε και το κανόνισε χωρίς να το πάρω είδηση. Περάσαμε απίθανα».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece