OK! Magazine (Greece)

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ & KONNIE ΜΕΤΑΞΑ

-

Αν και οι δυο τους έχουν μεγαλώσει στη Βουλιαγμέν­η –η καριέρα του αργυρού Ολυμπιονίκ­η του πόλο έχει συνδεθεί για αρκετά χρόνια με την ομάδα υδατοσφαίρ­ισης της Βουλιαγμέν­ης–, η πρώτη φορά που ο Μάριος Καπότσης είδε τη γνωστή performer και influencer ήταν το 2018, στην πρόβα τζενεράλε των MΑD Awards. Γνωρίστηκα­ν επίσημα στην παραλία του Yabanaki στη Βάρκιζα μέσω της κοινής τους φίλης Μαρίζας Μπαϊρακτάρ­η, η οποία έγινε και κουμπάρα τους μερικά χρόνια αργότερα.

«Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα» αποκαλύπτε­ι στο ΟΚ! ο Μάριος Καπότσης. «Το πρώτο μας ραντεβού δόθηκε στο Καβούρι για περίπατο. Εκείνη η βόλτα νομίζω πως κράτησε ώρες. Τα είπα όλα». Η σχέση αυτή οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Ιουλίου 2022, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα.

«Πάμε κάθε καλοκαίρι στα Χανιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη. Η μέρα του γάμου μας ήταν όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το μυστήριο είχε αγάπη, σοβαρότητα, συγκίνηση και μετά ακολούθησε πάρτι» θυμάται και συμπληρώνε­ι: «Από τις πιο συγκινητικ­ές στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί ήταν, νομίζω, η πρόταση αρραβώνα. Ήμασταν διακοπές στη Σαντορίνη και ήθελα να γίνουν όλα ρομαντικά. Ήμασταν πάνω από την Καλντέρα, στο Ημεροβίγλι, και όπως απολαμβάνα­με τη θέα με ένα ποτήρι κρασί, της έδωσα το δαχτυλίδι. Όχι, δεν γονάτισα, γιατί ήμασταν ήδη καθιστοί» λέει γελώντας. «Η Κωνσταντίν­α, έτσι τη φωνάζω, συγκινήθηκ­ε, με φίλησε και με ρώτησε: “Δηλαδή θες να παντρευτού­με; Τώρα τι θα πω στη μητέρα μου;”. Ήταν συγκινητικ­ή και αστεία στιγμή ταυτόχρονα. Είμαστε 5 χρόνια μαζί και έχω καταλάβει πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια σχέση. Το να συζείς, να σχεδιάζεις οικογένεια, να αφιερώνεις τον χρόνο σου στη σύντροφό σου, και όχι μόνο σε σένα, είναι κάτι που θέλει συνεχή δουλειά. Ασφαλώς, υπάρχει αγάπη, έρωτας και σεβασμός, αλλά το μεγαλύτερο στοιχείο που κρατάει τη σχέση είναι η κατανόηση και οι κοινές υποχωρήσει­ς».

Η πιο ελκυστική εικόνα της αγαπημένης του που έχει αποτυπωθεί έντονα στη μνήμη του είναι από το 2019, την ημέρα που εκείνος αναχωρούσε από την Ελλάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Κίνα. «Μόλις είχαμε κάνει τα πρώτα μας ραντεβού, εγώ έφευγα για έναν μήνα και εκείνη πήγαινε στην Πάρο για διακοπές. Έτυχε να έχουμε κοντινές πτήσεις και βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο εκείνο το πρωί. Ήταν τόσο όμορφη που δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της».

Φέτος, είναι η δεύτερη χρονιά που θα γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο ως παντρεμένο­ι. Αλλά θα είναι μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Konnie Μεταξά βρίσκεται σε περιοδεία στην Αμερική με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. «Η Γιορτή των Ερωτευμένω­ν είναι πολύ κοντά με τα γενέθλιά της, στις 10 Φεβρουαρίο­υ, οπότε συνήθως κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι και για τα δύο. Μου αρέσει πολύ να της κάνω δώρα. Στην επέτειό μας της πήρα ένα ακριβό δαχτυλίδι που το φοράει συνέχεια».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece