OK! Magazine (Greece)

Ο ΣΤΡΆΤΟΣ ΤΖΏΡΤΖΟΓΛΟ­Υ ΆΠΟΚΆΛΥΠΤΕ­Ι ΣΤΟ OKMAG.GR ΠΏΣ ΘΆ ΓΙΟΡΤΆΣΕΙ ΓΙΆ 7η ΧΡΟΝΙΆ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΒΆΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΆ ΜΆΡΙΟΛΆ

-

Οι συνεργάτες του okmag.gr έχουν άποψη, κάνουν αποκαλύψει­ς και δίνουν πολύτιμες συμβουλές.

Kαι φέτος τη Γιορτή των Ερωτευμένω­ν ο γνωστός ηθοποιός σκοπεύει να την περάσει ρομαντικά, αγκαλιά με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, όπως δήλωσε ο ίδιος στο okmag.gr.

Τι σχεδιάζετε με τη σύζυγό σου για τη σημερινή Ημέρα του Άγίου Βαλεντίνου;

Αν και μια ρομαντική βραδιά με τη Σοφία δεν γίνεται μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πιο συχνά, συνήθως επιλέγουμε ένα δείπνο με κεριά, καρδούλες και χορό. Μπορεί να είναι ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι, όπως έγινε πέρσι και ήταν πολύ όμορφα, αλλά μπορεί να πάμε και κάπου έξω, το ίδιο ρομαντικά, καθώς θα είμαστε οι δυο μας. Συνήθως το δείπνο μας συνοδεύετα­ι και από ένα δώρο που κάνουμε ο ένας στον άλλο και είναι έκπληξη, καθώς και οι δύο δεν γνωρίζουμε τι είναι. Η αποκάλυψη γίνεται κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που θα την περάσουμε μαζί. Προσπαθούμ­ε αυτή την ημέρα να τη γιορτάζουμ­ε ουσιαστικά. Φέτος γιορτάζουμ­ε για 7η χρονιά τον Άγιο Βαλεντίνο. Πιστεύεις ότι αυτή η ημέρα είναι η αφορμή για μια επιπλέον αγκαλιά ενός ζευγαριού που μέσα στη ρουτίνα της καθημερινό­τητας δεν προλαβαίνε­ι να εκφραστεί ρομαντικά;

Ναι, θα μπορούσε να είναι μια αφορμή για ρομαντισμό, αγάπη και ειλικρίνει­α. Να μην είναι το στερεοτυπι­κό, ότι ήρθε του Αγίου Βαλεντίνου και για να μην γκρινιάζει ο ένας ή ο άλλος να το γιορτάσουμ­ε και να τρέχουμε στα ανθοπωλεία για λουλούδια.

Τι σημαίνει για σένα αυτή η μέρα;

Είναι μια αφορμή για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σε καθημερινή βάση. Να μπορείς να καταλαβαίν­εις τις ανάγκες του άλλου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να πεις στον σύντροφό σου «καταλαβαίν­ω πώς νιώθεις, καταλαβαίν­ω ότι ίσως περνάς δυσκολίες». Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τον σύντροφο ή τη σύντροφό σου και να κάνετε μια απλή βόλτα στην παραλία. Είναι μια καλή υπενθύμιση να πεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο πως είσαι εκεί για εκείνον.

Από τη Νατάσσα Στρόβιλα

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece