OK! Magazine (Greece)

PEACH FUZZ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ 2024 ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

-

Μια από τις πλέον αναμενόμεν­ες ετήσιες ανακοινώσε­ις, τουλάχιστο­ν για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, είναι η επιλογή του χρώματος της χρονιάς από το Ινστιτούτο Χρώματος της Pantone. Φέτος καλωσορίζο­υμε την ιδανική ανοιξιάτικ­η απόχρωση, έναν ζεστό τόνο ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί. ΤΟ PEACH FUZZ αποπνέει αίσθηση οικειότητα­ς και έχει την ικανότητα να προσφέρει άνεση και εσωτερική γαλήνη. Μια υπέροχη πρόταση που εναρμονίζε­ται απόλυτα με τη σύγχρονη αισθητική του no-make up μακιγιάζ. Το ροδακινί είναι μια θερμή απόχρωση ιδιαίτερα κολακευτικ­ή στις μεσογειακέ­ς επιδερμίδε­ς. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου, όπως ζυγωματικά, χείλη αλλά και βλέφαρα. Είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή για να δημιουργήσ­ετε ένα μονοχρωματ­ικό look. Η ανάλαφρη αίσθησή της όμως δεν σημαίνει ότι βάζει περιορισμο­ύς στη δημιουργικ­ότητα.

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ μια νεανική αλλά glam προσέγγιση στο μακιγιάζ σας για τη βραδινή έξοδο, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε peach fuzz σκιά και διακριτικά γκλίτερ. Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια απόχρωση ταιριάζει σε κάθε ηλικία καθώς δεν βαραίνει τα βλέφαρα. Εναλλακτικ­ά, αν στόχος είναι το look σας να θυμίζει σαν να βγήκε από κάποιο catwalk της Νέας Υόρκης, το ροδακινί eyeliner είναι μια σύγχρονη πρόταση. Για εσάς που θέλετε να εντάξετε το χρώμα στο μακιγιάζ σας, αλλά με τον πιο ασφαλή τρόπο, τότε προτιμήστε ένα υγρό ρουζ στη συγκεκριμέ­νη απόχρωση. Για την ακρίβεια, με ένα μόνο προϊόν μπορείτε να φωτίσετε ζυγωματικά, βλέφαρα και χείλη.

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΏΤΡ­ΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΏΣ πλέον προτιμούν φόρμουλες και πολυχρηστι­κές συνθέσεις που μπορούν να χρησιμοποι­ηθούν παντού στο πρόσωπο, για παράδειγμα, μια παλέτα για όλο το πρόσωπο ή ένα blush stick που θα λειτουργεί και ως κραγιόν. Ακόμα και το ίδιο το κραγιόν μπορεί να χρησιμοποι­ηθεί έξυπνα για να δώσετε λίγο χρώμα στα μάγουλα και τα βλέφαρα, εξοικονομώ­ντας χρόνο.

 ?? ?? Υγρό ρουζ, Liquid Blush 01, Grigi. Ρουζ, Unlimited Blush 08, Universal Peach, Kiko Milano. Χειλικό βάλσαμο, Peach Shine, Liposan.
Λιπ γκλος, Crystal Lip Gloss, 100 It’s Naked, Erre Due. Λιπ γκλος, Lip Glass, Peach Sorbet Tommy G. Υγρό ρουζ, Touch of Blush 01, Radiant Profession­al.
Υγρό ρουζ, Liquid Blush 01, Grigi. Ρουζ, Unlimited Blush 08, Universal Peach, Kiko Milano. Χειλικό βάλσαμο, Peach Shine, Liposan. Λιπ γκλος, Crystal Lip Gloss, 100 It’s Naked, Erre Due. Λιπ γκλος, Lip Glass, Peach Sorbet Tommy G. Υγρό ρουζ, Touch of Blush 01, Radiant Profession­al.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? ΚΑΪΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ
ΚΑΪΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece