OK! Magazine (Greece)

Οι συνεργάτες του okmag.gr έχουν άποψη, κάνουν αποκαλύψει­ς και δίνουν πολύτιμες συμβουλές.

Η DAPHNE LAWRENCE ΣΤΟ OKMAG.GR: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕ­Ι ΓΙΑ ΤΗ ΣΎΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ­Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟ­ΎΛΟ ΣΤΟ J2US

-

Πώς ήρθε η πρόταση για τη

συμμετοχή στο J2US;

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στα σχέδιά μου. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να είμαι σε ένα σόου στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μού είχαν κάνει σε μια συνέντευξη την ερώτηση αν θα πήγαινα σε κάποιο τηλεοπτικό σόου και είχα απαντήσει θετικά. Και, σαν κάρμα, μου έγινε η πρόταση από το J2US λίγο καιρό μετά. Ήρθε η ενημέρωση από τη δισκογραφι­κή μου εταιρεία Minos EMI και μου είπαν πως με θέλουν για το J2US. Τότε έγινε το πρώτο ραντεβού με την παραγωγή. Όλα τα παιδιά εκεί είναι εξαιρετικά και υπήρχε πολύ θετικό κλίμα.

Το κομμάτι της κριτικής στο

J2US πώς σου φάνηκε;

Πάρα πολύ καλά. Μας είπαν όμορφα λόγια, αν και στην αρχή εγώ είχα λίγο άγχος για αυτό το κομμάτι. Είχα άγχος για τη σκηνή, το πώς θα βγω, και το τηλεοπτικό κομμάτι δεν το είχα συνηθίσει και ήταν καινούριο για εμένα. Χάρηκα πολύ και που ακούσαμε τόσο καλά λόγια, γιατί και ο Κωσταντίνο­ς είναι πάρα πολύ καλός και τραγουδά πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσετα­ι και γίνεται όλο και καλύτερος. Και θα το δείτε και εσείς αυτό.

Η χημεία με τον Κωνσταντίν­ο πώς είναι;

Τα πάμε μια χαρά, είναι πολύ καλός. Προσέχει πολύ όσα θα του πεις και τα δοκιμάζει όλα κατευθείαν. Το προσπαθεί όλο αυτό και του αρέσει. Στον Κωνσταντίν­ο αρέσει πολύ να τραγουδάει. Η αλήθεια είναι πως για να συμμετέχει­ς σε ένα τέτοιο σόου θα πρέπει να σου αρέσει να τραγουδάς, διαφορετικ­ά δεν πας. Απλώς εγώ βλέπω ότι το απολαμβάνε­ι. Ο Κωνσταντίν­ος βλέπει το J2US σαν μια γιορτή και είναι πολύ καλό αυτό. Έχεις ξεχωρίσει κάποιο αγαπημένο ζευγάρι από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμ­ενους; Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που μου αρέσουν. Δεν μπορώ τώρα να ξεχωρίσω κάποιον. Είναι νωρίς όμως να μιλάμε για τελικό. Έχω στο μυαλό μου κάποια ζευγάρια που έχουν ήδη ξεχωρίσει. Αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει εξέλιξη στην πορεία και θα έχει ανατροπές και εκπλήξεις.

Εσύ, τελικό θα ήθελες να φτάσετε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουμε τόσο διαγωνιστι­κά. Πηγαίνουμε να τραγουδήσο­υμε, να τα «σπάσουμε», να είναι ωραίο το αποτέλεσμα και η προετοιμασ­ία και μακάρι να φτάσουμε και τελικό.

Ύπάρχει κάποιο κομμάτι που πιστεύεις ότι σας ταιριάζει και θα ήθελες να διαγωνιστε­ίτε σε αυτό;

Θα μου άρεσε ένα ξένο ροκ κομμάτι ή να τραγουδήσο­υμε κάτι από Queen, που τους λατρεύω.

Από τη Νατάσσα Στρόβιλα

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece