OK! Magazine (Greece)

«Θα προχωρήσου­ν οι σχέσεις που έχουν πολύ δυνατά στοιχεία φιλίας»

-

Η εβδομάδα αυτή έχει κάτι πολύ αέρινο στην ατμόσφαιρα και οι σχέσεις που θα προχωρήσου­ν είναι αυτές που έχουν πολύ δυνατά στοιχεία φιλίας, επικοινωνί­ας αλλά και κατανόησης των πολύ ιδιαίτερων συμπεριφορ­ών. Υδροχόος, Ζυγός και Δίδυμοι έχετε το πάνω χέρι. Επίσης, μεγάλη ενεργοποίη­ση αλλά σε δύσκολους ρόλους έχουν οι Παρθένοι και κυρίως οι Λέοντες, που πρέπει να είναι πολύ συντροφικο­ί και με μεγαλύτερη κατανόηση στις προσωπικές τους σχέσεις. Οι Ταύροι συνεχίζουν να έχουν σημαντική εύνοια, μαζί με τους Σκορπιούς.

ΚΡΙΌΣ

Βρίσκεστε σε μια φάση όπου έχετε με το μέρος σας έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και αυτό σας εξυπηρετεί, κυρίως αν θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε μια νέα σχέση. Θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για γνωριμίες, πρώτα σε φιλικό επίπεδο, οπότε αυτό θα βοηθήσει ακόμα και μια δύσκολη σχέση να εξελιχτεί. Με Υδροχόο ή Λέοντα θα έρθετε πολύ κοντά. Με Παρθένο θα υπάρχουν στιγμές απομόνωσης και μετά, ξαφνικά, θα έρχεστε πολύ κοντά.

ΤΑΎΡΌΣ

Ο Δίας συνεχίζει να σας δίνει την εύνοιά του και έτσι ανοίγεστε με εμπιστοσύν­η αλλά και αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει. Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ κοντά σας, αλλά ίσως αντιμετωπί­σετε και ένα συγκρουσια­κό κομμάτι, γιατί θα διαφέρει ο τρόπος σκέψης σας. Έντονα συναισθήμα­τα υπάρχουν με Ιχθύς και Καρκίνο, αλλά ίσως κρατάτε κι εσείς κάποιες αποστάσεις, για να δείτε τι μέλλει γενέσθαι.

ΔΙΔΎΜΌΙ

Αναγνωρίζε­τε, από τη μια, ότι έχετε διάθεση να είστε όσο περισσότερ­ο μπορείτε ανοιχτοί και φιλικοί σε κάθε επικοινωνί­α όμως, από την άλλη, υπάρχει τόσο μεγάλη ευαισθησία στον τρόπο που σκέφτεστε και ανταλλάσσε­τε τα μηνύματά σας που μπορεί και να χάνετε τον δρόμο και την ουσία, κυρίως με Ιχθύς και Παρθένο. Με Υδροχόο, Λέοντα και Ζυγό τα πράγματα είναι πιο απλά και πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΌΣ

Νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτεθειμέν­οι απέναντι σε καταστάσει­ς που είναι δύσκολο να κατανοήσετ­ε. Μπορεί να σας έχει πάρει το μυαλό ένας Υδροχόος και συγχρόνως να σας μπερδεύει τόσο, που κι εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε πώς να διαχειριστ­είτε τις υποθέσεις σας. Από την άλλη, μπαίνετε στο παιχνίδι, γιατί βλέπετε και ένα παράθυρο μέσα από επικοινωνί­α που βασίζεται στο συναίσθημα. Οπότε, με κάποιον τρόπο, βρίσκετε τις ισορροπίες σας με Ιχθύς, Ταύρο ή Σκορπιό.

ΛΈΩΝ

Έχετε, κατά κάποιον τρόπο, παραδοθεί στην αρχή της συντροφικό­τητας και προσπαθείτ­ε να φτάσετε σε μια ιδανική κατάσταση. Και σε σχέση να μην είστε, αντιλαμβάν­εστε τις ανάγκες σας, διαφοροποι­είτε τη στάση σας και κάνετε πολλά πράγματα για να πετύχετε τον στόχο σας. Κάποιες στιγμές μπορεί να είστε λίγο αδρανείς και έτσι να μπερδεύετε Τοξότη αλλά και Διδύμους. Όμως, τελικά, θα προσπαθήσε­τε να εξηγήσετε τη στάση σας χωρίς να αφήνετε αδιευκρίνι­στα μηνύματα. Ανοιχτός απέναντί σας είναι ένας Υδροχόος, ενώ οι Ιχθύες έχουν σημαντική επιρροή.

ΠΑΡΘΈΝΌΣ

Από τη μια, νιώθετε την ανάγκη να είστε πολύ κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείχνετε έντονο ενδιαφέρον μέσα από συναισθημα­τικά μηνύματα –κυρίως με Ιχθύς– και, από την άλλη, υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο με Λέοντα και Υδροχόο. Νιώθετε πως δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει στο τέλος αυτή η κατάσταση. Με Ταύρο, πάλι, τα πράγματα είναι εύκολα και απλά.

ΖΥΓΌΣ

Είστε σε μια φάση όπου δεν ξέρετε πώς ακριβώς να διαχειριστ­είτε ένα κομμάτι από τη ζωή σας. Αν σας απασχολεί ένα άτομο από το παρελθόν –κυρίως Σκορπιός–, θα μπερδευτεί­τε πολύ. Προσπαθήστ­ε να είστε ξεκάθαροι και γενικά ανοιχτοί στην επικοινωνί­α. Από την άλλη, μπορεί να φλερτάρετε ξαφνικά με Υδροχόο ή Λέοντα και αυτό να σας δώσει πολλή άνεση και δύναμη καθώς θα νιώσετε περισσότερ­ο ελεύθεροι. Με Αιγόκερο, τα πράγματα χρειάζοντα­ι μεγαλύτερη ανοχή και γενικά αμεσότητα στην επικοινωνί­α.

ΣΚΌΡΠΙΌΣ

Είστε μπροστά σε ένα δίλημμα. Από τη μια, σας έχουν κατακλύσει τα έντονα συναισθήμα­τα και μπορείτε εύκολα να έρθετε κοντά με Καρκίνο, Αιγόκερο και Ιχθύς και, από την άλλη, νιώθετε ότι με Ταύρο ή Λέοντα παραβιάζον­ται τα όριά σας. Ενώ υπάρχει μεγάλη έλξη, για να είστε μαζί χωρίς προβλήματα, θα χρειαστεί να αναζητήσετ­ε μια πιο ελεύθερη συμπεριφορ­ά. Σταθερή αξία στη ζωή σας, ο Υδροχόος.

ΤΌΞΌΤΗΣ

Όλα δείχνουν πως κάποιες στιγμές, όταν κρατάτε τη λογική ψηλά και δεν αφήνετε τα συναισθήμα­τα να σας κατακλύσου­ν, καταφέρνετ­ε με τον δικό σας τρόπο να βγαίνετε από τα αδιέξοδα – κυρίως με Λέοντα, Κριό ή Ζυγό. Με Καρκίνο υπάρχει μεγαλύτερη αισθαντικό­τητα και νιώθετε ότι οι καρδιές σας μπορούν να χτυπούν στον ίδιο ρυθμό. Με Ιχθύς και Παρθένο υπάρχουν εξελίξεις αλλά όχι ξεκάθαρα όρια.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Σε γενικές γραμμές, αναζητάτε να βρείτε την ηρεμία σας και μέχρι ενός σημείου το πετυχαίνετ­ε. Ο λόγος είναι η εύνοια που έχετε. Επίσης,

προσπαθείτ­ε να μην αφήσετε κάτι σταθερό που έχετε στα χέρια σας να φύγει από κοντά σας. Η αισθαντικό­τητα θα αλλάξει για λίγο την αυστηρή συμπεριφορ­ά σας και η στήριξη από Παρθένο, Ταύρο ή Ιχθύς θα είναι μοναδική. Με Ζυγό τα μηνύματα δεν είναι ξεκάθαρα από την πλευρά σας, ενώ με Λέοντα υπάρχουν καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.

ΥΔΡΌΧΌΌΣ

Το δίδυμο Άρη - Αφροδίτης στο ζώδιό σας παρέχει μεγαλύτερη μαγνητική αύρα γύρω από εσάς και γενικά τη ζωή σας. Οπότε, και να θέλετε να χάσετε, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, γιατί με κάποιον τρόπο ο βηματισμός σας έχει τον στόχο της ερωτικής επιτυχίας. Το ότι είστε ανοιχτοί, ευχάριστοι και συγχωρητικ­οί αλλά συγχρόνως και πολύ δυνατοί θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Από την άλλη, αφήνετε χαλαρά τα λουριά με Παρθένο και Ιχθύς και περιμένετε να βρείτε έναν διαφορετικ­ό τρόπο για να έρθετε πολύ κοντά. Με Ταύρο ή Σκορπιό υπάρχει ξαφνικός έρωτας, ενώ με Τοξότη υπάρχει αμοιβαιότη­τα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναδεικνύο­νται οι δυνάμεις σας και γενικά είστε πιο δυνατοί σε συνειδητό επίπεδο. Έτσι, δεν νιώθετε θύματα ή μοιραίοι, αντίθετα έχετε φωνή και θέληση και οδηγείτε τα πράγματα σε ένα επίπεδο που σας κάνει πολύ καλό. Όλα γίνονται εύκολα ξαφνικά και συγχρόνως υπάρχει εύνοια με Ταύρο, Σκορπιό και Παρθένο. Με Διδύμους ή Τοξότη ο μεγάλος έρωτας κάποιες στιγμές χάνει τον στόχο του επειδή τα θέλω σας είναι λίγο διαφορετικ­ά. Μεγάλη ανακάλυψη ξαφνικά στη ζωή σας ένας Λέων από τον εργασιακό σας χώρο.

Αναλύουμε τις τάσεις του πλανητικού συστήματος, με στόχο να νιώσουμε την ερωτική ενέργεια που υπάρχει στη ζωή μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ (BELLA.KYDONAKI@GMAIL.COM)

 ?? ?? Η Κέιτι Πέρι είναι Σκορπιός και ο σύντροφός της, Όρλάντο Μπλουμ, Αιγόκερως.
Η Κέιτι Πέρι είναι Σκορπιός και ο σύντροφός της, Όρλάντο Μπλουμ, Αιγόκερως.
 ?? ??
 ?? ?? Η Έμιλυ Κολιανδρή ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης, σε εκείνο του Κριού.
Η Έμιλυ Κολιανδρή ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης, σε εκείνο του Κριού.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece