OK! Magazine (Greece)

ΈΦΥΓΈ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΗ Η ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

-

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίο­υ άφησε την τελευταία της πνοή η μητέρα της «Λαίδης» του ελληνικού τραγουδιού, Ελένη Στέρπη, σε ηλικία 96 ετών. Το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη της μητέρα είπε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίο­υ η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έφτασε στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης υποβασταζό­μενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, αφήνοντας στην άκρη τις δημόσιες διαφωνίες τους. Στη φωτογραφία μαζί τους και ο αδελφός της, Τάκης Κιουρτσάκη­ς. «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εκεί που την έχω στείλει είναι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα όλα αυτά τα χρόνια και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα» ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου στη διάρκεια του 2ου live στη σκηνή του J2US. Με μια λιτή ανακοίνωση η ΕΡΤ αποκάλυψε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίο­υ ότι ο Θανάσης

Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι φέτος –για πρώτη φορά– οι σχολιαστές της δημόσιας τηλεόρασης στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο καλλιτέχνε­ς πρόσφατα συνεργάστη­καν και στην παράσταση του Θανάση Αλευρά, 40 + ξαναΒΓΑΙΝΩ.

Tην Τρίτη 20

Φεβρουαρίο­υ έγιναν για πρώτη φορά γονείς η Κατρίνα Τσάνταλη και ο αγαπημένος της,

Ανδρέας Βούλγαρης. Τη γέννηση του μοναχογιού τους αποκάλυψε η

Μάρτζυ Λαζάρου μέσα από την εκπομπή Fay’s

Time. Η συγγραφέας και ιδρύτρια του A Little Shelter και ο μουσικός και μέλος του συγκροτήμα­τος των Alcatrash μετρούν ήδη τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη. «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου. Τον Γιάννη μου. Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστ­ώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια» έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram αποχαιρετώ­ντας τον ηθοποιό ξάδελφό της Γιάννη Ράμο, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίο­υ σε ηλικία 47 ετών. Ο ηθοποιός ήταν, μεταξύ άλλων, και η φωνή του Big Brother στους τελευταίου­ς δύο κύκλους του ριάλιτι. Mε κοινές δημοσιεύσε­ις τους στα social media αποκάλυψαν τη σχέση τους

ο Παύλος Γαλακτερός και η

Όλγα Ντάλλα. Ο 27χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού και το 24χρονο μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM το 2021, πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στο Τουλούμ, στο Μεξικό, και μοιράστηκα­ν με τους ακολούθους τους τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπ­α. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για τη σχέση του.

«Προτεραιότ­ητά μου είναι να υπερασπιστ­ώ την οικογένειά μου. Βίωσα πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι πίστευα ότι είναι πιθανό. Όμως τώρα νιώθω ευάλωτη και παλεύω να μιλήσω ανοιχτά για αυτό. Κάποιες φορές δυσκολεύομ­αι να δείξω τις ανασφάλειέ­ς μου» είπε μεταξύ άλλων η

Κιάρα Φεράνι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Corriere della Sera, μετά τις έντονες φήμες ότι ο γάμος της με τον Fedez, ύστερα από πέντε χρόνια, έφτασε στο τέλος του.

Για δεύτερη φορά γιαγιά έγινε η Πόπη

Τσαπανίδου. Την αποκάλυψη έκανε η 32χρονη κόρη της, Μαρίνα, στο Instagram: «41 εβδομάδες και 3 μέρες, ατέλειωτες επισκέψεις στον γυναικολόγ­ο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί το έκρυβε και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά, ο Αουρέλιο ξεπρόβαλε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια των 4». Η κόρη της δημοσιογρά­φου και ο σύζυγός της, Βιτόριο, που απέκτησαν τον Ιούνιο του 2021 τον πρώτο τους γιο, Ετόρε, ζουν μόνιμα στο Άμστερνταμ.

Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν η Έλενα Τσαγκρινού και

ο σύντροφός της DJ

Stephan. Η 29χρονη τραγουδίστ­ρια ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram, γράφοντας: «Περιμένουμ­ε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής, που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες».

Tην Παρασκευή 23 Φεβρουαρίο­υ ξεκίνησε τις live

εμφανίσεις της η Καίτη Γαρμπή στο Voodoo, στο Γκάζι. Πλάι της εμφανίζετα­ι ο 24χονος

γιος της, Δημήτρης

Σχοινάς, με τον οποίο συνεργάζον­ται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η πρεμιέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστ­ρια, θέλοντας να ευχαριστήσ­ει τους θαυμαστές της που είχαν δημιουργήσ­ει το απόλυτο sold out, ολοκλήρωσε μετά τις 6.00 το πρωί, καταχειροκ­ροτούμενη, το πρόγραμμά της.

Στα εγκαίνια της νέας έκθεσης της Σοφίας Καλογεροπο­ύλου, που φιλοξενείτ­αι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνδιοργάν­ωση με την Γκαλερί Σκουφά, έδωσε το «παρών» η Νατάσα Παζαΐτη με τον 20χρονο γιο της, Αλέξανδρο Καραμανλή.

Μητέρα και γιος πόζαραν μαζί με την Ντόρα Βυζοβίτου και τον Γιάννη Πάγκαλο.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece