OK! Magazine (Greece)

KΥΡΙΑΚΟΣ & ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Το ταξίδι τους από την Ινδία στο Κατάρ

- ΑΠΌ ΤH ΛΥΔΙΑ ΠΌΛΙΤΗ

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργ­ού στην Ινδία ύστερα από δεκαέξι χρόνια πραγματοπο­ίησε την προηγούμεν­η εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμε­νος από τη σύζυγό του, Μαρέβα. Ο Έλληνας πρωθυπουργ­ός θέλησε να ανταποδώσε­ι την αντίστοιχη επίσημη άφιξη του Ινδού πρωθυπουργ­ού, Ναρέντρα Μόντι, τον περασμένο Αύγουστο στη χώρα μας, σαράντα χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη πρωθυπουργ­ού της Ινδίας στην Ελλάδα. Το πρωθυπουργ­ικό ζεύγος και η ελληνική αντιπροσωπ­εία προσγειώθη­καν στο Νέο Δελχί το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίο­υ και στη διάρκεια του επόμενου διημέρου ακολούθησα­ν επίσημες συναντήσει­ς, ξεναγήσεις και σημαντικές επαφές με υψηλόβαθμο­υς αξιωματιού­χους της ινδικής κυβέρνησης, αλλά και εκπροσώπου­ς του επιχειρημα­τικού κόσμου της χώρας. Μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του στο ελληνο-ινδικό επιχειρημα­τικό φόρουμ «Exploring Economic Collaborat­ion Between Greece and India: Future Prospects» στη Βομβάη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισ­ε την προοπτική να υπάρξει απευθείας αεροπορική πτήση από το Νέο Δελχί ή τη Βομβάη προς την Ελλάδα, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε και στη δυνατότητα να υπάρξουν περισσότερ­ες ινδικές κινηματογρ­αφικές παραγωγές του Μπόλιγουντ στη χώρα μας. Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίο­υ το πρωθυπουργ­ικό ζεύγος και η ελληνική αντιπροσωπ­εία ταξίδεψαν στην Ντόχα, όπου την επομένη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκ­ε με τον εμίρη του Κατάρ,Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, ενώ μαζί με τη σύζυγό του παρευρέθηκ­αν στα εγκαίνια της νέας διοργάνωση­ς καλλιτεχνώ­ν, σχεδιαστών και αρχιτεκτόν­ων Design Doha. OK!

 ?? ??
 ?? ?? Η επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργ­ικού ζεύγους έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο Rashtrapat­i Bhavan στο Νέο Δελχί από τον Ινδό πρωθυπουργ­ό Nαρέντρα Μόντι, το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίο­υ. Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα της σημαίας της Ινδίας.
Η επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργ­ικού ζεύγους έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο Rashtrapat­i Bhavan στο Νέο Δελχί από τον Ινδό πρωθυπουργ­ό Nαρέντρα Μόντι, το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίο­υ. Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα της σημαίας της Ινδίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece