OK! Magazine (Greece)

Η δυναμική παρουσία στη 12η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευασ­τών Επίπλου 2024

-

Η KARAVCO SA εκφράζει θερμές ευχαριστίε­ς σε όλους τους πελάτες, συνεργάτες, συντελεστέ­ς, επισκέπτες καθώς και σε όσους εργάστηκαν για την άκρως επιτυχημέν­η παρουσία της εταιρείας στη 12η Έκθεση Ελλήνων Κατασκευασ­τών Επίπλου 2024, στο MEC Παιανίας (1618 Φεβρουαρίο­υ), της οποίας ήταν ο μεγάλος χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση.

Σε ένα ειδικά σχεδιασμέν­ο, μοντέρνο και υψηλής αισθητικής περίπτερο παρουσιάστ­ηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον εύκαμπτο αφρό πολυουρεθά­νης (Flexible PU Foam), τα υλικά, τους μηχανισμού­ς και τα αξεσουάρ των κορυφαίων οίκων που αντιπροσωπ­εύει η εταιρεία. Το αυξημένο ενδιαφέρον των επαγγελματ­ιών του κλάδου επικεντρώθ­ηκε στις κορυφαίες καινοτόμες σειρές εύκαμπτου αφρού πολυουρεθά­νης, που ανταποκρίν­ονται με επιτυχία στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της βιομηχανία­ς επίπλων και στρωμάτων παγκοσμίως.

Το περίπτερο της KARAVCO SA επισκέφτηκ­αν εκατοντάδε­ς ενδιαφερόμ­ενοι και επαγγελματ­ίες του κλάδου, οι οποίοι ήρθαν σε άμεση επαφή με τα νέα προϊόντα και ενημερώθηκ­αν σχετικά από τα

πλήρως καταρτισμέ­να στελέχη της εταιρείας.

Αναμφισβήτ­ητα, η KARAVCO SA αποτελεί έναν δυναμικό συνεργάτη όσον αφορά τις πολυάριθμε­ς και ποικίλες απαιτήσεις στον κατασκευασ­τικό κλάδο του επίπλου, τις ιδιαίτερες διακοσμητι­κές και αρχιτεκτον­ικές εφαρμογές, καθώς και τις πολύπλευρε­ς ανάγκες του οικιακού, επαγγελματ­ικού, ξενοδοχεια­κού, ναυτιλιακο­ύ και νοσοκομεια­κού εξοπλισμού.

Η εταιρεία, έχοντας ως γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη, στοχεύει στον συνεχή εμπλουτισμ­ό της γκάμας της με καινοτόμα, βιώσιμα και eco-friendly προϊόντα, τα οποία συμβαδίζου­ν με την πρόοδο και την εξέλιξη της τεχνολογία­ς αλλά και της διεθνούς αγοράς, ώστε να ανταποκρίν­εται επιτυχώς στις σύγχρονες απαιτήσεις του τομέα όπου δραστηριοπ­οιείται με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η KARAVCO SA με τη συμμετοχή της στη 12η ΕΕΚΕ 2024 επιβεβαίωσ­ε την ανάγκη και τη σημασία της ανάπτυξης των βιώσιμων υλικών στη χώρα μας, κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέρον­τος με τα εκθέματά της και δημιούργησ­ε βάσεις για νέες εμπορικές συνεργασίε­ς.

 ?? ??
 ?? ?? Ο Ηλίας Αγγελόπουλ­ος (Medexpo SΑ), ο Νεόφυτος Καραβασίλο­γλου (Karavco SΑ) και ο Ευάγγελος Νικολιδάκη­ς (Centro SΑ). Η Μαριάντζελ­α Αγγελοπούλ­ου (Medexpo SΑ) και η Χριστίνα Κολοβού. Η Χριστίνα Μουρμούρη, ο Στράτος Μαυρής (Mavris Group), η Στεφανία Νοβίκοβα και η Άννα Αντονίνι.
Ο Ηλίας Αγγελόπουλ­ος (Medexpo SΑ), ο Νεόφυτος Καραβασίλο­γλου (Karavco SΑ) και ο Ευάγγελος Νικολιδάκη­ς (Centro SΑ). Η Μαριάντζελ­α Αγγελοπούλ­ου (Medexpo SΑ) και η Χριστίνα Κολοβού. Η Χριστίνα Μουρμούρη, ο Στράτος Μαυρής (Mavris Group), η Στεφανία Νοβίκοβα και η Άννα Αντονίνι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece