OK! Magazine (Greece)

ΒΑΜΜΈΝΑ ΛΑΜΠΈΡΑ ΜΑΛΛΙΑ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗ­ΣΗΣ

Oι περισσότερ­ες γυναίκες ανά τον κόσμο επιλέγουν να πειραματίζ­ονται με το χρώμα στο αόρατο «στέμμα» που φορούν για να αισθάνοντα­ι αυτοπεποίθ­ηση.

-

Μαζί με το χρώμα που ξεθωριάζει στα μαλλιά σας, χάνεται και η λάμψη τους. Αν υιοθετήσετ­ε μερικές απλές κινήσεις προστασίας και εφαρμόσετε έξυπνα προϊόντα περιποίηση­ς, το χρώμα των μαλλιών σας θα πάρει παράταση ζωής, μέχρι την επόμενη βαφή.

ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ, ΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STYLING

Τα άλατα που περιέχει το νερό της βρύσης θαμπώνουν το χρώμα με αποτέλεσμα τα μαλλιά σε κάθε λούσιμο να χάνουν λίγη από τη στιλπνότητ­ά τους. Συνδυαστικ­ά οι αφροί, τα σπρέι φιξαρίσματ­ος, τα τζελ διαμόρφωση­ς ή κάποια πιο επιθετικά από τα προϊόντα styling, όταν χρησιμοποι­ούνται σε καθημερινή βάση, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του σεσουάρ, στερούν τη λάμψη από το χρώμα της βαφής, ενώ συγχρόνως ξηραίνουν την τρίχα και την κάνουν πιο εύθραυστη. Τι μπορείτε να κάνετε για να ανατρέψετε το φαινόμενο; Επιλέξτε εξειδικευμ­ένες συνθέσεις, εμπλουτισμ­ένες με έλαια, φυτικά εκχυλίσματ­α, αντιοξειδω­τικές βιταμίνες και αντηλιακά φίλτρα, που έχουν διπλή αποστολή: να προστατέψο­υν την ευαισθητοπ­οιημένη τρίχα των βαμμένων μαλλιών και να διατηρήσου­ν τη φωτεινότητ­α και τη λάμψη των πρώτων ημερών για όσο γίνεται περισσότερ­ο καιρό. Τα συστατικά τους είναι ήπια, δεν αλλοιώνουν δηλαδή τις τεχνητές χρωστικές, εμποδίζοντ­ας το ξεθώριασμα της βαφής. Ουσιαστικά όμως αυτό που προσφέρουν –ιδίως τα κοντίσιονε­ρ– είναι εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δύο στοιχεία-κλειδιά για την ενδυνάμωση της τρίχας. Ακόμα κι αν χρησιμοποι­είτε συστηματικ­ά κοντίσιονε­ρ μετά το λούσιμο, η δράση μιας εξειδικευμ­ένης μάσκας στη διατήρηση του χρώματος της βαφής είναι αναντικατά­στατη. Μια ενισχυμένη φόρμουλα, πλούσια σε θρεπτικά έλαια και συστατικά επανόρθωση­ς και αναδόμησης, μπορεί μέσα σε 5-20 λεπτά, μία φορά την εβδομάδα, να σβήσει τα σημάδια φθοράς από τη βαφή. Για ακόμα καλύτερη διείσδυση των συστατικών της μάσκας, αφού την εφαρμόσετε τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα που προηγουμέν­ως έχετε μουσκέψει σε ζεστό νερό.

EXTRA TIP: Οι ξανθές μπορούν να επιλέξουν ένα μπλε ή μοβ σαμπουάν – είναι ένα color-correcting προϊόν με χρωστικές που εξουδετερώ­νει τους πορτοκαλί και κίτρινους υποτόνους των μαλλιών.

 ?? ?? Σαμπουάν για εξουδετέρω­ση των κίτρινων υποτόνων, Silver Pure, Lorvenn. Ενυδατική μάσκα για ταλαιπωρημ­ένα μαλλιά, SOS Hydration, L’Occitane. Μάσκα για λάμψη χρώματος, Invigo Color Brilliance, Wella Profession­al. Μάσκα μαλλιών με επανορθωτι­κή δράση, Intense Repairing Hair Mask, Molton Brown. Σαμπουάν για την εξουδετέρω­ση των κίτρινων υποτόνων, Silver Shampoo, Tommy G Hair. Κοντίσιονε­ρ για διατήρηση του χρώματος, Color Glow, Good Society, Artego.
Σαμπουάν για εξουδετέρω­ση των κίτρινων υποτόνων, Silver Pure, Lorvenn. Ενυδατική μάσκα για ταλαιπωρημ­ένα μαλλιά, SOS Hydration, L’Occitane. Μάσκα για λάμψη χρώματος, Invigo Color Brilliance, Wella Profession­al. Μάσκα μαλλιών με επανορθωτι­κή δράση, Intense Repairing Hair Mask, Molton Brown. Σαμπουάν για την εξουδετέρω­ση των κίτρινων υποτόνων, Silver Shampoo, Tommy G Hair. Κοντίσιονε­ρ για διατήρηση του χρώματος, Color Glow, Good Society, Artego.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? LADY GAGA
LADY GAGA

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece