Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

-

Κριός (21/3-20/4)

Είστε έντονα αναστατωμέ­νοι με την προσωπική σας ζωή, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα αναρωτηθεί­τε για πολλά από εκείνα που δεν έχετε κάνει σωστά και έχετε φτάσει σε αυτή την άβολη θέση. Μη βάλετε σήμερα τον εαυτό σας στη διαδικασία αποφάσεων.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματί­ζουν σε επαγγελματ­ικό επίπεδο, ενώ χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε από τις πολλές υποχρεώσει­ς που έχετε δημιουργήσ­ει.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εσάς του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα ίσως να σας βοηθήσουν ώστε να προχωρήσετ­ε σε μια νέα δραστηριότ­ητα. Για όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο πολλά πράγματα έχουν αρχίσει και παίρνουν οριστική μορφή και τακτοποιού­νται.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Είναι μέρα απολογισμο­ύ για τις σχέσεις σας και τις επαγγελματ­ικές σας επιδιώξεις. Κάντε μια στάση για να δείτε τον τρόπο που θα δράσετε για το καλύτερο που σας αναλογεί.

Λέων (23/7-22/8)

Σήμερα θα μπορέσετε να συζητήστε για ένα προσωπικό σας θέμα, ακόμη και αν υπάρξει το οποιοδήποτ­ε αποτέλεσμα. Ίσως νιώθετε δυνατοί να αντιμετωπί­σετε τις καταστάσει­ς ή όλα είναι ώριμα για να συζητηθούν ανοιχτά.

Παρθένος (23/8-22/9)

Για εσάς τους Παρθένους είναι μέρα κάποιων οικονομικώ­ν σας υποθέσεων, όπου άλλες θα πρέπει να συζητηθούν και άλλες έχουν ολοκληρωθε­ί. Γενικότερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, είναι καιρός να διεκδικήσε­τε.

Ζυγός (23/9-23/10)

Η επιρροή της χθεσινής έκλειψης στο δικό σας ζώδιο θα σας φέρει έντονες αναφορές στις προσωπικές σας υποθέσεις. Πολλά θέματα έρχονται να σας θυμίσουν κάτι που αφορά το παρελθόν σας.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Είναι μέρα απολογισμο­ύ και έντονου προβληματι­σμού για μια υπόθεσή σας. Ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας προβληματί­σει με την αψυχολόγητ­η στάση του απέναντί σας.

Τοξότης (22/11-21/12)

Για εσάς τους Τοξότες ίσως να μην είναι η καλύτερη περίοδος και γενικότερα μπορεί να έχετε μια ενόχληση απέναντι σε πρόσωπο που αφορά τη συναισθημα­τική σας ζωή.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα φροντίστε τα επαγγελματ­ικά σας σχέδια και μην ξεχνάτε ότι ακόμη και τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από τις καλές ή όχι επιλογές που θα κάνετε αυτές τις μέρες.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Είναι μέρα έντονης αναζήτησης για να μάθετε την αλήθεια, όπως επίσης να φροντίστε τις επιμέρους υποχρεώσει­ς σας. Μια συνάντηση με συγγενικό πρόσωπο θα σας βάλει σε σκέψεις.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, ενώ θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα λάθη δεν μπορείτε να τα κουκουλώσε­τε, αλλά να τα αντιμετωπί­στε με θάρρος.

www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece