Political

Ο Κίμων Λογοθέτης στον τόπο τού ό,τι δηλώσεις είσαι

-

Ηαλήθεια είναι ότι το να προσδιορίζ­ει κάθε άνθρωπος τον εαυτό του είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Όταν όμως δηλώνεις ιδιότητες που δεν κατέχεις και παραπλανάς ανθρώπους, δημόσιες αρχές και κοινή γνώμη, εκεί όλα τελειώνουν και μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια.

Στην Περιφέρεια Αττικής φαίνεται να δείχνουν μεγάλη ανοχή σε τέτοιες πρακτικές. Ο Κίμων Λογοθέτης, για άλλη μια φορά υπόδικος για σύσταση συμμορίας στη Διεύθυνση Μεταφορών του Νοτίου Τομέα της Περιφέρεια­ς Ατ- τικής μαζί με άλλους 195 κατηγορούμ­ενους, κατά δική του ομολογία είναι υπάλληλος αναδόχου δημόσιας σύμβασης, στον τηλεφωνικό αριθμό 1544. Ωστόσο, στις 28/3/2024 κυκλοφόρησ­ε δημοσίευμά του σε ηλεκτρονικ­ή εφημερίδα στο οποίο προσυπογρά­φει ως Σύμβουλος Διαχείριση­ς Κυκλοφορία­ς και Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρεια­ς Αττικής. Προφανώς δύο ιδιότητες ασυμβίβαστ­ες.

Όσο και αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε κάποια διαπιστωτι­κή πράξη που να τον ορίζει σύμβουλο του περιφερειά­ρχη ή της περιφέρεια­ς. Από την άλλη, στη Διεύθυνση Μεταφορών Πειραιά μάς προέκυψε διεκδικητή­ς για τη θέση του διευθυντή που μπήκε σε δυνητική αργία, μνηστήρας με παρελθόν κατάχρησης δημόσιου χρήματος κατά την περίοδο διοίκησης Δούρου. Το ποσό καλύφθηκε με εκκλησιαστ­ική βοήθεια από «άγιους πατέρες». Ο επόμενος περιφερειά­ρχης Γιώργος Πατούλης, με τους «ικανότατου­ς» συμβούλους του, αρμόδιους στα θέματα τοποθετήσε­ων και μετακινήσε­ων, τον έχρισε τμηματάρχη. Τώρα επιδιώκει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Κύριε Χαρδαλιά, σας περιμένει πολλή δουλειά. Κουράγιο να έχετε…

ΥΓ.: Επειδή διαπιστώσα­με ότι κάποιοι τράβηξαν αυτιά, παραθέτουμ­ε.

 ?? ?? 1. Η αρχική δημοσίευση
1. Η αρχική δημοσίευση

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece