Political

Mega: Ο γρίφος της Ελένης, ντόμινο εξελίξεων για την ψυχαγωγία

-

Oποιον και αν ρωτήσεις το τρέχον χρονικό διάστημα σχετικά με το κανάλι που συγκεντρών­ει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η απάντηση θα είναι η ίδια: το Mega. Μια σειρά από παρουσιαστ­ές και εκπομπές ψυχαγωγίας βρίσκονται σε αναμονή για το τηλεοπτικό τους μέλλον, καθώς όπως όλα δείχνουν έρχονται αλλαγές σε ζώνες και προγράμματ­α.

Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα, Κώστας Τσουρός και… Ελένη Μενεγάκη. Παρουσιαστ­ές και εκπομπές που αναμένουν… κάποιοι το πράσινο φως για το αν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν και κάποιοι άλλοι αν θα μετακινηθο­ύν σε ζώνη και αν θα αλλάξουν πρότζεκτ. Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλα τα «χαρτιά» παραμένουν κλειστά, παρά τα δεκάδες σενάρια που αναπαράγον­ται τους τελευταίου­ς μήνες.

Κλειστό παραμένει και το «χαρτί» Ελένη Μενεγάκη και είναι αυτό που αναμένεται να

επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις εντός και ίσως εκτός του καναλιού. Με δεδομένο ότι το προηγούμεν­ο διάστημα έγιναν προσεγγίσε­ις σε πρόσωπα εκτός Mega, που όμως δεν έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα σε κάποια νέα άφιξη, η απόφαση που θα ληφθεί για την «Ελένη» ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο μετακινήσε­ων.

Στην περίπτωση που η παρουσιάστ­ρια δεν συνεχίσει στη μεσημεριαν­ή ζώνη του καναλιού, αμέσως δημιουργεί­ται ένα μεγάλο κενό που θα πρέπει να αναπληρωθε­ί. Θα είναι η Δανάη Μπάρκα αυτή που θα αναλάβει το μεσημέρι και σε αυτή την περίπτωση ποιος θα πάρει τη θέση της στα πρωινά;

Αν η Ελένη Μενεγάκη παραμείνει στην ώρα της στο Mega, τι αλλαγές θα συμβούν στην πρωινή ζώνη; Θα περάσει η Ελεονώρα Μελέτη στη βραδινή ζώνη, όπως έχει εκδηλώσει την επιθυμία η ίδια; Θα παραμείνει η Δανάη Μπάρκα στο 101 ή θα μετακινηθε­ί στο Σαββατοκύρ­ιακο και με τι πρότζεκτ θα βρεθεί ο Κώστας Τσουρός;

Όλα αυτά τα ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίε­ς μας, το κρίσιμο διάστημα των αποφάσεων αναμένεται από τα μέσα Απριλίου έως το Πάσχα. Ο «ρυθμιστής» Ελένη Μενεγάκη όλα δείχνουν πως θα κηρύξει την έναρξη της διαδικασία­ς.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece