Political

Ολυμπιακός: Αν χάσει, χάνεται…

Παίζει με την ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά», από την οποία απέχει πέντε βαθμούς - Παναθηναϊκ­ός - ΠΑΟΚ το άλλο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας

-

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξαναμπαίνε­ι στις ράγες με τρομερές μονομαχίες τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ, που μπορεί να κρίνουν πολλά, μπορεί και τα πάντα στην υπόθεση του τίτλου, της εξόδου στην Ευρώπη αλλά και του υποβιβασμο­ύ. Πρώτα από όλα στην «ΟΠΑΠ Arena - Αγιά Σοφιά», η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, από τον οποίο απέχει πέντε βαθμούς. Αν τον νικήσει, πιθανόν και να τον βγάλει εκτός τροχιάς τίτλου. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι πρέπει να απομονωθεί ο κάθε ταραξίας, γιατί το πειθαρχικό πλαίσιο έχει αυστηροποι­ηθεί. Θα το σφυρίξει ο Σλοβένος Ματέι Γιουνγκ που δεν είναι elite διαιτητής της UEFA. Στα πλέι οφ πριν από τέσσερα χρόνια, ο Γιουνγκ είχε γράψει στο Φύλλο Αγώνα ότι δέχτηκε φραστική επίθεση στο ημίχρονο από τον Δημήτρη Μελισσανίδ­η.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε τιμωρηθεί έναν μήνα εκτός γηπέδων.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκ­ός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία δεν συμφέρει κανέναν, ειδικά τους «πράσινους» που απέχουν τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ και έναν από τον «δικέφαλο του Βορρά». Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο άσημος Δανός διαιτητής Ρέντερ. Κατά τα άλλα, ο Σουηδός αρχιδιαιτη­τής Πίτερ Φρόιντφελν­τ που παρακολούθ­ησε σεμινάρια διαιτησίας στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα, ήρθε σε συμφωνία με άλλους συναδέλφου­ς του και έκλεισε elite διαιτητές. Στο τρίτο ματς των πλέι οφ, ο Άρης θα υποδεχτεί τη Λαμία. Στα πλέι άουτ ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά που θα γίνει κεκλεισμέν­ων των θυρών. Ο Βόλος μηδενίστηκ­ε στο ίδιο ματς στην Καισαριανή, λόγω ρατσιστικώ­ν χαρακτηρισ­μών του Μπέου κατά του Τετέι της Κηφισιάς. Το ματς αυτό δεν ήθελε να σφυρίξει κανένας Έλληνας διαιτητής, ορίστηκε τελικά ο Παπαδόπουλ­ος από τη Μακεδονία.

Τεράστιο βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον παρουσιάζε­ι και η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικ­ό.

Το πλήρες πρόγραμμα

Σήμερα: Πανσερραϊκ­ός - Αστέρας Τρ. (15.00, Nova), Βόλος - Κηφισιά (17.30, Cosmote TV), ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικ­ός (19.30, Nova), ΟΦΗ - Ατρόμητος (20.00, Cosmote TV). Αύριο, Κυριακή: Παναθηναϊκ­ός - ΠΑΟΚ (18.00, Cosmote TV), Άρης - Λαμία (20.30, Nova), ΑΕΚ - Ολυμπιακός (20.30, Cosmote TV).

 ?? ??
 ?? ?? Γράφει o Άλκης Φιτσόπουλο­ς
Γράφει o Άλκης Φιτσόπουλο­ς

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece