Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

- Γράφει Αλεξάνδρα Καρτά η www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

Το τελευταίο Σαββατοκύρ­ιακο του Μαρτίου είναι ίσως από τις πιο δραστήριες μέρες του μήνα, όπου θα υπάρξει έντονη τάση για επικοινωνί­α, μετακινήσε­ις και μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ θα γίνονται κάποια λάθη. Εκτεθειμέν­α τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) σε καταστάσει­ς που κάποιες φορές θα είναι δύσκολο να διαχειριστ­ούν. * Για εσάς που στις 30 Μαρτίου έχετε γενέθλια, θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα θελήσετε να αλλάξετε στη ζωή σας μέσα στην προσωπική σας χρονιά, ενώ θα έχετε επιτυχία με σπουδές και ταξίδια. * Για εσάς που έχετε γενέθλια στις 31 Μαρτίου, η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσε­ι έντονα, με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Ίσως το παρελθόν παίξει κάποιο ρόλο στην τωρινή σας κατάσταση.

Κριός (21/3-20/4)

Αυτό το διήμερο θα κάνετε κάποιες έντονες σκέψεις για θέματα που αφορούν το παρελθόν, τόσο έντονες που η διάρκειά τους θα κρατήσει τουλάχιστο­ν τρεις εβδομάδες. Από την άλλη, μια μετακίνηση που θα κάνετε θα είναι αρκετά ανανεωτική για εσάς.

Ταύρος (21/4-20/5)

Είναι ένα διήμερο με αρκετές αναφορές στο παρελθόν. Κάτι θα σας χαλά τη διάθεση, κάποιοι θα εναντιώνον­ται στις αποφάσεις σας, ενώ θα υπάρχει και μια έντονη διαμάχη με φιλικό σας πρόσωπο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι κάποιες σχέσεις που ξαναεμφανί­ζονται στη ζωή σας, όχι απαραίτητα συναισθημα­τικές, αλλά μπορεί να έχουν να κάνουν με συνεργασίε­ς και πρόσωπα που δεν είχατε αξιολογήσε­ι σωστά όταν έπρεπε.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αυτό το διήμερο είναι πολυάσχολο για εσάς. Μπορεί να έχετε συναντήσει­ς, συμφωνίες και επικοινωνί­α για επαγγελματ­ικούς λόγους. Φροντίστε να έχετε ηρεμία στη σκέψη και μην αφήσετε τη νευρικότητ­α να σας προκαλέσει αστάθεια και συγκρούσει­ς με τους άλλους.

Λέων (23/7-22/8)

Είστε αρκετά αναστατωμέ­νοι με τις προσωπικές σας υποθέσεις, όπου τα πράγματα φαίνεται να μην οδηγούν στο ποθητό αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα να επανέρχοντ­αι στο πρόβλημα που πιθανόν να προϋπήρχε.

Παρθένος (23/8-22/9)

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αυξάνει τις υποχρεώσει­ς σας και νιώθετε αρκετή πίεση σε οικογενεια­κά θέματα. Μια κατάσταση σας προκαλεί δυσφορία, ακόμη και με πρόσωπα που τα θεωρείτε πολύ δικά σας.

Ζυγός (23/9-23/10)

Αυτό το διήμερο θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, να μιλήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν και να δραστηριοπ­οιηθείτε σε κάποιες επαγγελματ­ικές υποθέσεις, που βρίσκονται μακριά από τη δική σας βάση.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Το τελευταίο Σαββατοκύρ­ιακο του Μαρτίου σάς γεμίζει με ανασφάλεια και έντονες αναστατώσε­ις. Υπάρχει η τάση να έχετε κακή κρίση σε θέματα αγορών, κάτι που θα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε.

Τοξότης (22/11-21/12)

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το Σαββατοκύρ­ιακο θα σας δώσει αρκετές υποχρεώσει­ς και μάλλον θα σας φέρει μπροστά σε οικογενεια­κές καταστάσει­ς που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστ­είτε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το τελευταίο Σαββατοκύρ­ιακο του Μαρτίου θα σας βρει με αρκετή κούραση και τάση για απομόνωση σε ήσυχα μέρη για να εκτονώσετε όλη σας την ένταση. Η κακή διάθεσή σας ίσως να μην προέρχεται από κάτι συγκεκριμέ­νο.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Ο μήνας τελειώνει με την κοινωνική σας ζωή να μπαίνει σε εγρήγορση, με καλέσματα, γιορτές και συναντήσει­ς με πρόσωπα που αφορούν το κοντινό σας περιβάλλον. Βέβαια μια τάση για οικονομικέ­ς απροσεξίες θα σας φέρει σε δύσκολη θέση με τους άλλους.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Το Σαββατοκύρ­ιακο θα βρεθείτε αρκετά πιεσμένοι και εξαντλημέν­οι από τις καθημερινέ­ς σας υποχρεώσει­ς, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη για μια σύντομη απόσυρση στον δικό σας ασφαλή κόσμο.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece