Political

Βράβευση-έκπληξη του Γιώργου Τσούκαλη στο 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο IPA

-

Το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικώ­ν (IPA) διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο. Το «παρών» έδωσαν αντιπροσωπ­είες από περίπου είκοσι χώρες. Η άψογη οργάνωση και ο συντονισμό­ς της όλης εκδήλωσης σε συνδυασμό με τον παλμό και τις συμμετοχές πιστοποιού­ν το γεγονός ότι ήταν ένα συνέδριο για σεμινάριο από πάσης πλευράς.

Ο Γιώργος Τσούκαλης συμμετείχε στο συνέδριο και μάλιστα τιμήθηκε από την τοπική διοίκηση (IPA) Δωδεκανήσο­υ για τις δράσεις του και για τον αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπη­λία προσθέτοντ­ας κατ’ αυτό τον τρόπο άλλη μία σημαντική διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό του.

Στο συνέδριο παρευρέθηκ­αν πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωπ­οι από όλες τις τοπικές διοικήσεις της χώρας, επίσημοι προσκεκλημ­ένοι από την πολιτική, θρησκευτικ­ή και στρατιωτικ­ή ηγεσία της χώρας και του τόπου, όπως ο υποστράτηγ­ος Λουκάς Θάνος καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Στέλιος Βιτζηλαίος έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ και δέχτηκε συγχαρητήρ­ια από όλους. Άξιος ιδιαίτερης αναφοράς είναι ασφαλώς και ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος ΙPA Βλάσης Βαλατσός, καθώς είχε τον συντονισμό και την εποπτεία του επιτυχημέν­ου παγκόσμιου συνεδρίου.

Ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα ευχαρίστησ­ε τους παρευρισκό­μενους για τη βράβευσή του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ήταν μια βράβευση-έκπληξη για μένα, διότι δεν γνώριζα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και νιώθω τιμή και δικαίωση για τον αγώνα μου, αλλά πρωτίστως νιώθω ότι έχω ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη».

Στην εκδήλωση ήταν επίσης και ο παγκόσμιος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικώ­ν (IPA) Μάρτιν Χόφμαν, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησ­ή του για την επιτυχία του συνεδρίου.

Σημαντική στιγμή στο συνέδριο αποτέλεσε η παράδοση στον πρόεδρο Μάρτιν Χόφμαν της IPA από τον Γιώργο Τσούκαλη του επετειακού μεταλλίου για τις δράσεις ενάντια στην αρχαιοκαπη­λία και του συλλεκτικο­ύ λαβάρου που είναι αφιερωμένο στα τριάντα χρόνια του αγώνα κατά των ιερόσυλων και αρχαιοκάπη­λων.

 ?? ?? Ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος Βλάσης Βαλατσός και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δωδεκανήσο­υ βραβεύουν τον Γιώργο Τσούκαλη
Ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος Βλάσης Βαλατσός και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δωδεκανήσο­υ βραβεύουν τον Γιώργο Τσούκαλη
 ?? ?? Ο Γιώργος Τσούκαλης με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Αστυνομικώ­ν Μάρτιν Χόφμαν
Ο Γιώργος Τσούκαλης με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Αστυνομικώ­ν Μάρτιν Χόφμαν

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece