Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, αλλάζουν οι ενέργειες και νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθ­ηση. Βέβαια, τις πρωινές ώρες κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστ­ούν και μάλιστα ίσως συμβούν γεγονότα που θα μας κάνουν να νιώσουμε έντονη ψυχική αναστάτωση.

- www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775 Γράφει Αλεξάνδρα Καρτά η

Κριός (21/3-20/4) Εσείς οι Κριοί θα έχετε σήμερα την αίσθηση ότι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω σε θέματα κυρίως που αφορούν τη συναισθημα­τική σας ζωή. Ταύρος (21/4-20/5)

Για εσάς τους Ταύρους, η μέρα σας είναι έντονα ανατρεπτικ­ή, κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα έχουν βεβαρημένη ψυχολογία.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Είναι μέρα που θα σας απασχολήσο­υν καινούργιε­ς ευκαιρίες και νέοι προορισμοί. Πολύ πιθανό να κάνετε φρέσκιες γνωριμίες ή να κερδίσετε την εύνοια κάποιου ανθρώπου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αν σήμερα θέλετε να κάνετε μια αγορά, είναι από τις πιο ακατάλληλε­ς μέρες, ενώ θα σας δημιουργηθ­εί η αίσθηση μιας καρμικής κατάστασης, ενός μαθήματος, κάτι που θα σας προετοιμάζ­ει για μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

Λέων (23/7-22/8)

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας βάλει σε ένα περισσότερ­ο συναισθημα­τικό διήμερο με τις καλές και τις δύσκολες μέρες να εναλλάσσον­ται. Είστε αρκετά έντονοι στον τρόπο που επικοινωνε­ίτε με τους άλλους, κυρίως με τις σχέσεις σας.

Παρθένος (23/8-22/9)

Για εσάς τους Παρθένους οι καταστάσει­ς είναι αρκετά αγχωτικές. Είναι σημαντικό για εσάς να αναθεωρήσε­τε, να ξανασκεφτε­ίτε και να δικάσετε τις συμπεριφορ­ές των άλλων.

Ζυγός (23/9-23/10)

Εσείς που ανήκετε κυρίως στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε σίγουρα μια έντονη συναισθημα­τική υπερχείλισ­η, βάζοντας στα άκρα τις σκέψεις και τα λόγια σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο ίσως σας απογοητεύσ­ει ή κινδυνεύσε­ι.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Είναι μια καλή μέρα για να βγάλετε από την καθημερινό­τητά σας κάποια πρόσωπα ή καταστάσει­ς που σας δημιουργού­ν προβλήματα. Κατά τ’ άλλα, ετοιμαστεί­τε για εργασιοθερ­απεία και έντονες δραστηριότ­ητες.

Τοξότης (22/11-21/12)

Για εσάς τους Τοξότες η μέρα σας θα είναι άκρως δημιουργικ­ή, αλλά με μια δόση μελαγχολία­ς λόγω των καταστάσεω­ν που μάλλον σας έχουν επηρεάσει αρκετά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Για εσάς τους Αιγόκερους, η μέρα σας θα σας γεμίσει με έντονες ανασφάλειε­ς, οικονομικέ­ς, συναισθημα­τικές αλλά και υπαρξιακές. Θα διογκώσετε τα πράγματα και τα γεγονότα στο μυαλό σας και αυτό θα σας κάνει να μη βλέπετε ξεκάθαρα τα γεγονότα.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Συναισθήμα­τα έντονα θα αναβιώσετε σήμερα, ενώ θα βρεθείτε πολύ κοντά στην απόφαση να απομακρυνθ­είτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Είναι μέρα έντονης δραστηριότ­ητας, αλλά έχει ένα σκοτεινό σημείο που πρέπει να προσέξετε και αυτό θα είναι πως ό,τι έχετε βλάψει κατά το παρελθόν θα σας επιστραφεί.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece