Political

Ξαναχτύπησ­ε με νέες απειλές: «Θα εισπράττετ­ε τα επίχειρα»

-

Παρά τις νουθεσίες του κόμματός του και την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τα όσα είπε για την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ λόγω της νομοθεσίας για τον γάμο των ομόφυλων και πριν αλέκτορα φωνήσαι… ο Νίκος Παπαδόπουλ­ος επανήλθε στις γνωστές του θέσεις…

Χωρίς ίχνος μεταμέλεια­ς ο βουλευτής της Νίκης δικαιολόγη­σε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μία μέρα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Καβάλα, όπου υποψήφια βουλευτής της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη. «Μίλησα με πόνο καρδιάς για να αποφύγουμε

όσα έρχονται», είπε και συνέχισε: «Σας είπα ότι όταν νομοθετείτ­ε κατά της πίστης, κατά της ορθοδοξίας, κατά της φύσης θα εισπράττετ­ε τα επίχειρα», ανέφερε, προβάλλοντ­ας επί της ουσίας στην αρχική του τοποθέτηση, την οποία ως φαίνεται πιστεύει απόλυτα.

Η νέα του δήλωση έγινε όταν η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη τού ζήτησε να ανακαλέσει, καταγγέλλο­ντας πως χθες «μίλησε με απαράδεκτο τρόπο και ρητορεία μίσους που δεν συνάδει με τον ναό της δημοκρατία­ς και με κανένα περιβάλλον».

Η υπουργός διαμήνυσε πως η ψήφος των βουλευτών είναι ιερή και πως κανείς δεν πρέπει να απολογείτα­ι για αυτήν, ενώ σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να καλλιεργεί­ται τέτοιο κλίμα, δεδομένου και ότι οι «300» θα επιστρέψου­ν στις περιφέρειέ­ς τους τις επόμενες ημέρες για την πασχαλινή ανάπαυλα. Μάλιστα διάβασε από τα πρακτικά τις επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή -ανάμεσα στα άλλα είχε αναφέρει πως «θα δείτε και χειρότερα με αυτά που κάνετε»- σχολιάζοντ­ας πως «εάν εσείς βλέπετε κάτι καθησυχαστ­ικό ή δημοκρατικ­ό σε αυτά να μας το πείτε», με τον ίδιο να επιμένει να μιλά για μονταζιέρα. Σ.Π.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece