Political

Oι καθημερινέ­ς προβλέψεις

-

Κριός (21/3-20/4)

Αυτή η Πανσέληνος λειτουργεί με αρκετή δυναμική σε θέματα οικονομικά και συναισθημα­τικά. Είστε σε μια χρονική στιγμή που ο σκοπός σας είναι να ξεκαθαρίσε­τε το τοπίο γύρω σας και να προχωρήσετ­ε σε νέα σχέδια βλέποντας τα πράγματα μακροπρόθε­σμα.

Ταύρος (21/4-20/5) Δίδυμοι (21/5-21/6) www.facebook.com/alexandra.karta astro.karta19@gmail.com - Τηλ.: 697 3232 775

Η Ροζ Πανσέληνος έχει για εσάς μια επαγγελματ­ική ενεργοποίη­ση και σίγουρα εσείς των πρώτων ημερών θα έρθετε σε άμεση επαφή με νέες καταστάσει­ς, κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Είναι επίσης η στιγμή που θα αναρωτηθεί­τε για πράγματα που βρίσκονται μέσα σας, μια σφραγίδα αυτογνωσία­ς και εσωτερικής ενδυνάμωση­ς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τι να περιμένετε να συμβεί στη ζωή σας με αυτή την Πανσέληνο... Το σημαντικότ­ερο είναι ότι θα αναθεωρήσε­τε πολλά από τα συναισθήμα­τά σας, θα δείτε το ταίρι σας κάτω από άλλα κριτήρια, τα παιδιά σας με μεγαλύτερη φροντίδα, αλλά και τα οικονομικά σας με έντονη προσοχή.

Λέων (23/7-22/8)

Η δυσκαμψία που έχετε στις αλλαγές θα σας κάνουν να ξεβολευτεί­τε από κάποιες καταστάσει­ς που μπορεί να αφορούν κάποιο ακίνητο, μια επαγγελματ­ική πρόταση αλλά και τις προσωπικές σας επιλογές. Είναι η περίοδος των αλλαγών, κυρίως σε εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

Παρθένος (23/8-22/9)

Για εσάς τους Παρθένους είναι μια εποχή που η καθημερινό­τητα, οι επαφές σας με τους άλλους και οι επαγγελματ­ικές σας δραστηριότ­ητες έχουν πάρει φωτιά. Είναι η χρονική στιγμή που όλα γύρω σας τρέχουν και ζητούν να πάρετε θέση σε απαιτητικέ­ς καταστάσει­ς.

Ζυγός (23/9-23/10)

Ανασφάλεια θα νιώσετε με τη Ροζ Πανσέληνο όσον αφορά τις ανικανοποί­ητες επιθυμίες σας. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι θα πρέπει να πάρετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και να μη ρίξετε στους άλλους όλα τα λάθη που έχουν συμβεί. Τα οικονομικά σας θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσο­υν περισσότερ­ο.

Σκορπιός (24/10-21/11)

Σε εσάς τους Σκορπιούς έχουν πέσει τα φώτα, εφόσον η Ροζ Πανσέληνος πραγματοπο­ιείται στο δικό σας ζώδιο στις 5 περίπου μοίρες. Θα έχετε έντονη κυκλοθυμία και οι σχέσεις σας θα περάσουν από κάποια φίλτρα, που καλό είναι να το κάνετε αβίαστα, γιατί τώρα θα διακρίνετε πιο καθαρά τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

Τοξότης (22/11-21/12)

Είναι η περίοδος των εσωτερικών διεργασιών, των έντονων ανατροπών και εσείς καλείστε να διαχειριστ­είτε με τον καλύτερο τρόπο καταστάσει­ς από το παρελθόν. Είναι επίσης η στιγμή που ο λόγος σας θα πρέπει να είναι σίγουρος και απόλυτα δομημένος απέναντι σε πρόσωπα που σας έχουν δημιουργήσ­ει αρκετά προβλήματα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αυτό που θα έχετε να διαχειριστ­είτε την περίοδο της Πανσελήνου είναι ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος, όπου άλλα πρόσωπα θα έρχονται και άλλα θα αποχωρούν για να υπενθυμίσο­υν ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και σταθερό, αλλά όλα ολοκληρώνο­υν τον κύκλο τους και αποχωρούν. Το ίδιο και στα σχέδια που κάνετε αυτή την περίοδο, θα νιώσετε ότι οι καταστάσει­ς αλλάζουν και μαζί με αυτές θα έχετε να αντιμετωπί­σετε νέες συνθήκες. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Υδροχόος (20/1-18/2)

Είναι μια έντονη Πανσέληνος για εσάς, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κάτι συμβαίνει στο οικογενεια­κό σας περιβάλλον, στο σπίτι, στην καριέρα σας και γενικότερα στην προβολή της εικόνας σας προς τα έξω. Είναι μια σειρά καταστάσεω­ν που θα αναρωτηθεί­τε αν είστε στο σωστό μέρος και πώς θα δράσετε το επόμενο διάστημα.

Ιχθύες (19/2-20/3)

Πολλά πράγματα είναι εκείνα που σας πιέζουν και εσείς βρίσκεστε σε μια έντονη αναστάτωση, με τις σκέψεις σας να έχουν μια απαισιόδοξ­η τάση. Είναι επίσης προγραμματ­ισμένο να πάρετε κάποια καρμικά μαθήματα και αυτό να μη σας φοβίζει, αντιθέτως να το θεωρήσετε μια ευκαιρία ώστε να γίνετε καλύτεροι και σοφότεροι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece