5 ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

31 ετών, πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση.

Women's Health (Greece) - - Μπροστινή σελίδα -

τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

1Πώς γίνεται να έχεις μακροχρόνια σχέση, ενώ κάνεις παράλληλα πρωταθλητισμό; Είναι δύσκολο. Λείπεις συνεχώς κι όταν δεν συµβαίνει αυτό, είσαι όλη την ώρα σε προπονήσεις ή χρειάζεσαι ύπνο, οπότε δεν βγαίνεις συχνά. Πιστεύω όµως ότι αυτά τα πράγµατα µπορείς να τα κάνεις κι αργότερα. Απλώς, για κάποια χρόνια, πρέπει να κάνεις υποµονή.

2

Επιτρέπεται το ψέμα σε μια σχέση; Οχι. Δεν είµαι άνθρωπος που θα έλεγε ψέµατα. Θεωρώ τον εαυτό µου ειλικρινή. Δεν έχει χρειαστεί. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να λες ψέµατα - για το καλό του άλλου. Μπορεί να σου έρθει µπούµερανγκ. Δεν θα το έκανα για να νιώσει καλά ο άλλος.

3

Τι σε γοητεύει σε μια κοπέλα; Γενικά µου αρέσει να είναι ο εαυτός της, να µην είναι βαµµένη - αν θες, και λίγο χύµα. Λόγω της ενασχόλησής µου µε το σερφ, προτιµώ τις κοπέλες που δεν είναι υπερβολικά περιποιηµένες. Δεν µου αρέσουν οι κοκέτες, δεν θέλω φραµπαλάδες.

4

Τι είναι αυτό που σου δίνει το πάθος να συνεχίζεις; Η οικογένειά µου, ο προπονητής µου, πολλές φορές και οι ίδιοι οι αθλητές που προπονώ.

5Πότε ένιωσες πιο περήφανος από ποτέ; Στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα το 2011. Δεν είχα πάει καλά στην πρώτη κούρσα, αλλά τελικά κατάφερα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ και να πάρω την πρόκριση για την Ολυµπιάδα του Λονδίνου. Τότε ένιωσα περήφανος, γιατί µπόρεσα να φτάσω την Εθνική οµάδα στον τελικό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.