ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Αν έχεις καιρό να πας γυμναστήριο, μην αγχώνεσαι. Αυτές οι XPRESS προπονήσεις θα σε βάλουν γρήγορα σε πρόγραμμα.

Women's Health (Greece) - - Μπροστινή σελίδα -

βρίσκεται στα Holmes Place.

Από την ομάδα των Holmes Place, www.holmesplace.gr

Πολλές φορές, η προπόνηση στο γυµναστήριο µπορεί να γίνει µονότονη. Αυτό όµως δεν ισχύει για τα Holmes Place, όπου έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις για 15 λεπτά το διάδροµο και να κάνεις τη γυµναστική σου πολύ πιο διασκεδαστικά µε τα προγράµµατα XPRESS.

Τα οµαδικά προγράµµατα XPRESS είναι ολοκληρωµένες µικρής διάρκειας προπονήσεις σε µικρά group, µε συγκεκριµένο στόχο και άµεσα αποτελέσµατα. Η άσκηση µέσω των προγραµµάτων XPRESS είναι µια άρτια προπόνηση µε προθέρµανση, κύριο µέρος προοδευτικά αυξανόµενης δυσκολίας και στο τέλος αποθεραπεία. Ο στόχος είναι κάθε φορά συγκεκριµένος (ενδυνάµωση κοιλιακών-ποδιών, ενδυνάµωση πυρήνα, γλουτιαίων ή ακόµα και διάταση και χαλάρωση όλου του σώµατος). Καθηµερινά, και στα 3 club της Holmes Place, πραγµατοποιούνται πολλά XPRESS Classes σε όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Ανά τακτά χρονικά διαστήµατα (συνήθως ανά 1,5 ώρα), σε ειδικό χώρο, o trainer σε προσκαλεί, χτυπώντας ένα καµπανάκι, να συµµετάσχεις στα XPRESS και να γυµναστείς για 15 λεπτά µαζί του.

> CORE & ABS XPRESS:

Στόχος του προγράµµατος αυτού είναι η ενδυνάµωση του πυρήνα και των κοιλιακών για σταθερότητα στην κίνηση, στην καλή στήριξη και στην αποφυγή τραυµατισµών κατά τη διάρκεια της ηµέρας, αλλά και της άσκησης.

> ABS & LEGS XPRESS:

Εχει στόχο την τόνωση των κοιλιακών, καθώς και την ενδυνάµωση των ποδιών, που αποτελούν τη βάση του σώµατός µας.

> SUPER GLUTE XPRESS:

Εχει στόχο, όπως άλλωστε µαρτυρά και το όνοµά του, την ανόρθωση, τη σύσφιγξη και την τόνωση των γλουτών, µε ασκήσεις λίγο πιο έντονες και απαιτητικές, αλλά πολύ αποτελεσµατικές.

> FUNCTIONAL XPRESS: Είναι ένα πρόγραµµα διαφορετικό από τα άλλα, που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση. Γυµνάζει κάθε µυ µε στροφικές ασκήσεις (σε ασταθή επιφάνεια και όχι µόνο), που χρησιµοποιούν το βάρος του σώµατος.

> STRETCH XPRESS: Είναι ένα 15λεπτο, απολαυστικό πρόγραµµα διατάσεων, συνήθως στο τέλος της ηµέρας, για τη βελτίωση της ελαστικότητας και τη χαλάρωση των σφιγµένων µυών, που έχει στόχο να αναδείξει το πόσο σηµαντικές είναι οι διατάσεις για το σώµα µας.

Διονύσης Καραπάνος

Gym Manager & Personal Trainer, Holmes Place Maroussi

Ναστάζια Χατζή

Holmes Place Trainer, Holmes Place Maroussi Τα προγράμματα XPRESS, ανάλογα με τον προπονητικό στόχο τους, χωρίζονται στις παρακάτω πέντε κατηγορίες:

Οποιος βιάζεται, δεν σκοντάφτει.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.