ΠΙΑΣΕ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξέρεις και δεν είναι όλα ακατάλληλα για ανηλίκους. Η ύλη είναι μεγάλη, αλλά άπαξ και την καλύψεις -από το ποιο μέρος του εγκεφάλου σου εμπλέκεται στον οργασμό μέχρι το μέταλλο που χάνει κάθε άντρας σε κάθε οργασμό- θα έχεις βα

Women's Health (Greece) - - Cover Story -

Α Αμυγδα λή

Είναι οι δομές στο βάθος του εγκεφάλου σου, που έχουν το σχήμα αμυγδάλου κι ελέγχουν το σύστημα που επεξεργάζεται τα συναισθήματα του φόβου και της αγωνίας. Για να διεγερθείτε (ειδικά οι γυναίκες) πρέπει να κατεβάσει ρολά η αμυγδαλή και να χαλαρώσετε βάζοντας στην άκρη τις ανησυχίες και τις έμμονες σκέψεις της ημέρας. Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να συμβεί αυτό είναι να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο (περίπου μια ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή), για να χαλαρώσετε τα νεύρα σας. Το να ακούτε την αγαπημένη σας χαλαρή μουσική, όσο είστε βυθισμένοι στην μπανιέρα, βοηθά επίσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι, όταν ακούς τραγούδια που ξέρεις απέξω, σταδιακά πέφτεις σε βαθιά χαλάρωση.

Β Βρωμόλογα

Οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί πιστεύουν ότι μια δόση πρόστυχων λέξεων μπορεί να λειτουργήσει ερεθιστικά σε μια υγιή σεξουαλική σχέση. Οι περισσότεροι που δεν το έχουν δοκιμάσει λένε ότι ντρέπονται και νομίζουν ότι θα φανούν γελοίοι. Αν διστάζεις, μπορείς να πειραματιστείς μιλώντας του βρώμικα στο τηλέφωνο. Αν απομακρυνθεί ο παράγοντας της κατά πρόσωπο αντιμετώπισης, γίνεται πιο εύκολο για πολλούς να μιλήσουν ανοιχτά.

Γ Γιοχιμπίν η

Είναι φαρμακευτική ουσία που μερικές κλινικές μελέτες έδειξαν ότι βοηθά στη βελτίωση της στύσης στο 1/3 των αντρών με στυτική δυσλειτουργία. Προέρχεται από το γιοχίμπ, ένα αφρικανικό δέντρο που ο φλοιός του χρησιμοποιείται εδώ κι αιώνες με τη μορφή του τσαγιού ως ερωτικό φίλτρο χάρη στα στυτικά του πλεονεκτήματα. Συμπληρώματα γιοχιμπίνης είναι διαθέσιμα σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής. Χρειάζεται όμως προσοχή: αυτά τα συμπληρώματα δεν ρυθμίζονται από τους κανονισμούς των οργανισμών φαρμάκων και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν λειτουργούν αποτελεσματικά. Επειδή η γιοχιμπίνη έχει διεγερτική επίδραση και μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση και την καρδιακή συχνότητα δεν συνιστάται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, αρτηριακή υπέρταση ή σακχαρώδη διαβήτη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, ρώτα το γιατρό σου.

Δ Δείκτ ης

Ενώ είναι μέσα σου, βάλε έναν από τους δείκτες σου κατά μήκος του πέους του. Αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις το αίσθημα ολοκλήρωσης που κυνηγάς, ενώ εκείνος θα απολαύσει την επιπλέον επιφάνεια τριβής.

Ζ Ζελέ Κ-Υ

Είναι ο πρόγονος των λιπαντικών στο σεξ. Αρχικά, παρασκευάστηκε για να διευκολύνεται η είσοδος του δαχτύλου του γιατρού για την εξέταση του προστάτη ή τη

γυναικολογική εξέταση. Είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία και -αφού είναι υδατοδιαλυτό- δεν θα επηρεάσει το προφυλακτικό όπως τα ελαιώδη λιπαντικά.

Η Ηθοποιία

«Το παίξιμο ρόλων είναι καλά συνυφασμένο με τη φυσική τάση διαχωρισμού από τις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής» λέει ο Scott Haltzman, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής στο Brown University. Μπορεί να βοηθήσει και τους δύο συντρόφους να βιώσουν μεγαλύτερη απελευθέρωση ανάμεσα στα σκεπάσματα, επειδή μπορούν να βάλουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικό και περισσότερο ενδιαφέρον πνευματικό πλαίσιο.

Θ Θετικές Δηλώσεις

Το να είστε θετικοί για τη σχέση σας κρύβει μεγάλη δύναμη. Σύμφωνα με έρευνα του John Gottman, ιδρυτή του Gottman Institute, τα ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα με το γάμο τους, όταν συζητούν τα προβλήματά τους, κάνουν τουλάχιστον πέντε φορές περισσότερες θετικές δηλώσεις ο ένας για τον άλλο παρά αρνητικές.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Κάνε πράξη τις πιο καυτές λογοτεχνικές σκηνές. Διάβασε το Heat Wave: Sizzling

Sex Stories , σε επιμέλεια της Alison Tyler, το Black Lace Book of Women’s Sexual Fantasies , σε επιμέλεια Kerri Sharp, και το Do Not Disturb: Hotel Sex Stories , σε επιμέλεια της Rachel Kramer

Bussel.

Ι ΙQ: Δείκτης Συναισθηματικής Ευφυΐας

Οι γυναίκες που έχουν επίγνωση των συναισθημάτων τους, ενώ παράλληλα είναι ευαίσθητες και με τους άλλους, έχουν δυόμισι φορές περισσότερες πιθανότητες για οργασμό σε σχέση με αυτές που δεν είναι τόσο συναισθηματικά ευφυείς.

Μ Μαξιλάρια

Ιεραποστολικό, από πίσω, «κουτάλι», σχεδόν όλες οι στάσεις μπορούν να ενισχυθούν με μερικά μαξιλάρια σε στρατηγικές θέσεις. Ανυψώνοντας τους γοφούς σου με ένα ή δύο μαξιλάρια μπορείς να αλλάξεις τη γωνία εισόδου του και να φτάσει σε ένα καλό σημείο.

Ν Ντους

Φρόντισε πρώτα για την ασφάλειά σας: βάλε ένα αντιολισθητικό πατάκι, για να μη γλιστρήσετε. Στείλε τον να μπει πρώτος και να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του νερού. Σαπουνίσου και πρόσφερέ του ένα μασάζ στα γεννητικά όργανα. Πίεσε το σώμα σου στο δικό του και τρίψε το εφήβαιό σου στους γλουτούς του. Μετά γύρνα τον και φέρε τα χέρια του στο γεμάτο σαπουνάδες στήθος σου - αν δεν σε έχει προλάβει ήδη. Στη συνέχεια, γύρνα και στηρίξου στα πλακάκια ενώ σκύβεις. Μπορεί να σε κρατά από τη μέση για καλύτερη ισορροπία (λύγισε τα γόνατά σου για να μην τεντώνονται τα πόδια σου).

Ξ Ξεπέτα

Κάτι περισσότερο από one night stand, αλλά όχι αυτό που θα έλεγες ακριβώς σχέση, αυτή η σεξουαλική σχέση μικρών δεσμεύσεων γεμίζει ένα κοινωνιολογικό κενό, συμβιβάζοντας τις ιδανικές τεχνικές ζευγαρώματος αντρών και γυναικών, σύμφωνα με ερευνητές στο New Mexico State University και το University of Texas στο Οστιν. Για τους άντρες, αυτό σημαίνει να ψάχνουν πολλές ερωτικές συντρόφους σπαταλώντας ελάχιστο χρόνο και ενέργεια, ενώ για τις γυναίκες σημαίνει αναζήτηση μακροβιότερων σχέσεων.

Ο Οπτικά Σήματα

Εκμεταλλεύσου τη διαβόητη αδυναμία του για οπτικά σήματα. Φόρα το μποξεράκι του στο σπίτι.

Π Παιχ νίδια

Τα περισσότερα ερωτικά παιχνίδια είναι ύπουλα, αλλά αυτό είναι που τα κάνει διασκεδαστικά. Δοκιμάστε επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων. Οποιος δεν απαντά σωστά, πρέπει να βγάζει ένα ρούχο ή να κάνει κάτι που του λέει ο άλλος.

Ρ Ρίσ κο

Το να κάνεις σεξ κινδυνεύοντας να σε δουν ή να σε πιάσουν είναι συναρπαστικό για τα ζευγάρια που έχουν μια δόση επιδειξιμανίας. Αν δεν βλάπτει κανέναν σωματικά ή συναισθηματικά, δεν βρίσκουμε κάτι κακό σε αυτό (να είστε μόνο διακριτικοί όταν υπάρχουν παιδιά τριγύρω).

Σ Σφίξιμο Κόλπου

Είναι μια παραλλαγή των ασκήσεων Kegel, χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο ή ένα dildo για αντίσταση. Ξάπλωσε ανάσκελα ή κάτσε στην άκρη μιας καρέκλας και βάλε δύο δάχτυλα με λιπαντικό ή ένα dildo στον κόλπο σου. Σφίξε τους ηβοκοκκυγικούς μυς σου. Θα αισθανθείς μια σύσπαση στα τοιχώματα του κόλπου σου, 2-3 εκατοστά περίπου από την είσοδό του. Κάνε όσες επαναλήψεις μπορείς. Μετά, αν χρησιμοποιείς τα δάχτυλα, άνοιξέ τα στο σχήμα της νίκης και προσπάθησε να τα κλείσεις συσπώντας τους ηβοκοκκυγικούς μυς.

T Ταϊτια ν ή Μέθοδος

Είναι μια μέθοδος στοματικού σεξ, στην οποία εκείνος ξαπλώνει

κάθετα στο σώμα της και μετακινεί τη γλώσσα του μπρος-πίσω στην κλειτορίδα της ερεθίζοντας και τις δύο πλευρές της. Ακουμπώντας ένα δάχτυλο στο περίνεό της, ακριβώς κάτω από τον κόλπο της, θα μπορεί να αισθανθεί τις ακούσιες συσπάσεις, που θα του δείξουν ότι η γλώσσα του τα πάει καλά.

Φ Φαντασιώσεις

Διάφορες μελέτες ισχυρίζονται ότι οι άντρες φαντασιώνονται σεξουαλικές συνευρέσεις με διπλάσια συχνότητα από τις γυναίκες. Μπορεί, όμως, να είναι από τους αποτελεσματικότερους τρόπους για να συντονιστεί μια γυναίκα στη σεξουαλική εμπειρία, λέει o Kerner, επειδή βοηθά «να απενεργοποιηθούν τα τμήματα του εγκεφάλου, που σχετίζονται με το στρες και την αγωνία».

Χ Χωρίς Διείσδυση

Το σεξ χωρίς διείσδυση μπορεί να είναι απίστευτα καυτό. Μάλιστα, για πολλές γυναίκες, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κλειτορίδα βρίσκεται στο επίκεντρο της τριβής, οπότε μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα και συχνότερα σε οργασμό σε σχέση με τη συνουσία.

Ψ Ψευδάργ υρος

Τα φυσιολογικά επίπεδα αυτού του ιχνοστοιχείου ενισχύουν τη σεξουαλική ορμή και υποστηρίζουν την καλή σεξουαλική λειτουργία. Βεβαιώσου ότι οι πολυβιταμίνες σου είναι ενισχυμένες με

Απόσπασμα από τη Βίβλο του Sex των Men’s Health και Women’s Health που

κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ψευδάργυρο. Επιπλέον, κατανάλωνε τρόφιμα πλούσια σε ψευδάργυρο, όπως στρείδια, καβούρι, αρακά και μπριζόλες.

Ω Ωθήσεις Περιστροφικές

Πρόκειται για πολλές παραλλαγές στην τεχνική της ώθησης, κατά τις οποίες εκείνος κρατά τη βάση του πέους του και το μετακινεί κυκλικά μες στον κόλπο της.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.