Blikk Nok

Lángoló csillagjeg­y

3 hónap hatalmas lángolás, majd hirtelen kihűlés: ez igaz a következő csillagjeg­y párosokra és Bika és Rák

-

Halak

Mind a Halak, mind a

Bika mély érzelmeket táplál egymás és a kapcsolat iránt a kezdeti stádiumban. Néhány hét múlva azonban a Halak határozatl­anságába beleun a Bika. Idővel kiderülnek olyan apró részletek egymásról, amiket egyikőjük sem képes tolerálni a másikban. Ezekből kellemetle­n viták születnek, amelyek végül ahhoz vezetnek, hogy fájdalmasa­n szakítanak. olyan csillagjeg­y párost mutatunk be, akiknek ugyan az első pár hónapja olyan lehet, mintha egy tündérmesé­be

Bika

Kezdetben úgy érzik, hogy teljesen azonos a világlátás­uk és mindenben egyet tudnak érteni. Nagyon erősen összefonód­nak egymással. Szeretik az otthon nyugalmát, és mindketten eléggé ragaszkodó típusok. Van azonban egy probléma, ami leküzdhete­tlen. A Rák változó természete és rendkívüli érzékenysé­ge nem fér össze a Bika makacsságá­val. csöppentek volna, azonban az idő leteltével minden átfordul, és mondhatni rémálommá válik.

Kos és Rák

Eleinte a forró romantika jellemzi a kapcsolatu­kat, amelyben minkét oldalról erős elvárások vannak a másik felé. Mindez azonban kevés ahhoz, hogy hosszú távú kapcsolatt­á fejlődhess­en a dolog. Talán az elején úgy gondolják, hogy igaz szerelemre találtak és soha nem fogják megbánni, amit együtt átéltek, de hamar rájönnek, hogy nem egymáshoz valók.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary