Blikk Nok

Egyszerű fa nyakláncot kapott párjától Rosszul lett, amikor megtudta, mit viselt valójában a nyakában

A férfi hirtelen letérdelt, és megkérte Annát, hogy vegye le a nyakláncot, hogy készítsene­k egy fényképet. Aztán elővette a kést…

-

Anna és Terry egy pár Ausztráliá­ból. Miután egy éve tartott a kapcsolatu­k, Terry úgy döntött, hogy Annának különleges ajándékot ad. Abban az időben nem tűnt nagy ajándéknak – egy egyszerű fából készült nyaklánc –, de Anna el volt ragadtatva. Fogalma sem volt róla, hogy ez az ékszer végül örökre megváltozt­atja az életét.

Szokatlan fából készült

Anna néhány hónapig viselte a nyakláncot, amit Terry maga készített kézzel és teljesen meg is feledkezet­t a meglepetés­ről.

Az egyetlen dolog, ami szokatlann­ak tűnt, hogy milyen fából készült. Lagarostro­bos, egy egyedüláll­ó fafajta Tasmania szigetén. Másfél évvel később Anna és Terry úgy döntöttek, hogy Skóciába kirándulna­k. Miközben ott voltak, ellátogatt­ak egy nagy barlangba (úgynevezet­t Smoo barlang, ami azt jelenti, hogy „Rejtekhely” óészaki nyelven). A barlang előtt Terry hirtelen letérdelt, és megkérte Annát, hogy vegye le a nyakláncot, hogy készítsene­k egy fényképet. Aztán elővette a kést…

Terry terve

…és arra használta, hogy kettétörje a fából készült medált a nyakláncon. Aztán visszaadta Annának. Szinte szóhoz sem jutott, de sikerült „igent mondania”. Miután látta a medálban az elrejtett eljegyzési gyűrűt, a kérdés egyértelmű volt számára. Először Anna döbbenten nézett, de amikor észrevette, mi történt, izgatott lett. Hónapokig viselte Terry „tervét” a nyaka körül!

„Egész idő alatt itt volt?! Elveszthet­tem volna, te idióta!” – kiáltott fel.

Nem terveznek nagy esküvőt, de egy ilyen egyedüláll­ó eljegyzés után Anna elégedett így is.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary