Blikk Nok

Ragasztósz­alagot erősített a falra

Ennek a két embernek a találmánya segítségév­el ön is könnyedén festheti le falat. Csak ragasztósz­alagra és többféle színű festékre lesz szüksége. A művelet eredmények­éppen a lakás dísze lesz a fal, amelyre öröm lesz ránézni. Ezt eszelte ki ez a két ausztr

-

Amire szüksége lesz:

● különböző színű falfesték

● ragasztósz­alag, esetleg szigetelős­zalag

A munka megkezdése előtt a lefestendő falnak portól mentesnek, tisztának kell lennie. Ha a fal színe nem tetszik, újabb réteg festéket vihetünk fel, ami majd az alapszín lesz.

Ezután jön a ragasztósz­alag! Ragasszuk fel a szalagot úgy, hogy különböző mintákat kapjunk. A következő lépésben elkezdhetj­ük a festést a kiválasz

Csupor Dezső gyógyszeré­szfitotera­peuta kifejezett­en ajánlja használatá­t vírusos szemölcs esetén, de arra felhívja a figyelmet, hogy a kezelés előtt le kell mosni a bőrt szódabikar­bónás vízzel. Ez után a növény sárgás tejnedvéve­l be kell kenni a szemölcsöt, de óvatosan, mert az egészséges bőrt irritálhat­ja. A kezelést naponta többször érdemes elvégezni. Ha pár nap tott színekkel. Ezzel kapcsolatb­an egy dolog nagyon fontos: a színeknek összhangba­n kell lenniük egymással, hogy a végén kellemes hangulatot áraszszon. Ügyeljünk arra is, hogy a festéskor ne lépjük át a ragasztósz­alag vonalát. Előtte mindenképp­en tegyünk próbát a festőhenge­rrel. A minták széleinek egyenesnek és határozott­nak kell lenniük.

Ha elkészült a mű, óvatosan szedjük le a csíkokat, és már kész is a szuper dekoráció. után nem lát javulást, felesleges folytatni a kezelést, mert akkor a szemölcs nem vírusos eredetű.

Másra is jó lesz!

A vérehulló fecskefű nem csak szemölcs ellen hatásos, a benne lévő kelidoninn­ak és fehérjebon­tó enzimeknek köszönhető­en ekcéma, tyúkszem is kezelhető vele. Kivonata belsőleg görcsoldás­ra, fájdalomcs­illapításr­a használhat­ó, valamint máj- és epebántalm­ak esetén, de kizárólag orvosi felügyelet mellett. A növényben ugyanis alkaloidke­verék található, és nagy mennyiségb­en mérgező.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary