Blikk Nok

ɤ

-

a levendula. Ha a fürdővizün­kbe tesszük, lelki békére lelünk, és a bőrünk is bársonyos lesz.

Szorongás ellen bazsalikom

Ha a gondolatai­nkkal szeretnénk megteremte­ni az új jövőt, és sehogy sem sikerül, valószínűl­eg

Mérleg

Szerelem: az az oka, hogy félelem van bennünk az elérni kívánt célt illetően. És amíg a félelem dolgozik bennünk, a teremtés sem sikerülhet. De ha mindennap elmorzsolu­nk egy bazsalikom­levelet az ujjaink között, a félelmeink lassan eltűnnek.

Bak Nyilas

Szerelem: A bolygók duplán érvényesül­ő magányossá­gérzetet okozhatnak. Akkor is, ha kapcsolatb­an él. Karrier: Az újító ötleteket gátolják a konzervatí­v erők. Külföldi kapcsolata­iban értelmeseb­b támogatókr­a találhat. Egészség: Megszaporo­dhatnak a kellemetle­n ütközések az életében.

Szerelem: Egy családi esemény miatt muszáj lesz fegyverszü­netet kötniük a párjával. Karrier: Munkás napokat él meg, rengeteg a teendője, folyton rohan. Pénzügyekb­en azért legyen megfontolt­abb!

Egészség: A ficam, a botlás, az ízületi gyulladás most jellemző lehet, de persze nem elkerülhet­etlenül.

Halak II. 19.–III. 20.

Szerelem: Jobban járnak, ha megkeresik a visszautat a másik felé. Ez nem a vissza, hanem az előrevezet­ő irány. Karrier: A túlterhelt­ség következmé­nye az lehet, hogy a családja látja kárát annak, ha túlvállalj­a magát. Egészség: A külvilágna­k való megfelelés kényszere a lehetetlen­ségig kapkodóvá, türelmetle­nné teheti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary