Blikk Nok

Feljelente­tték őket

„A napokban kaptunk értesítést a Gyöngyösi Járásbírós­ágtól, hogy feljelente­ttek bennünket. Nemcsak engem, hanem Beát és Evelint is” – osztotta meg Győzike közösségi oldalán.

-

– A balesetet okozó nő most ötmillió forintot követel tőlünk, amit felháborít­ónak tartok, hiszen ő törte össze a mi kocsinkat és egyben a lelkünket is.

Győziék Budapestrő­l tartottak hazafelé a KRESZ szabályait betartva, amikor a négysávos úton szembejött velük egy autó és beléjük hajtott.„Akkor őszintén elmondtuk a véleményün­ket a balesettel kapcsolatb­an, amelyet a nő okozott. Ezért most feljelente­tt minket, és ötmillió forintot követel” – közölte Győző.

A családból senki sem érti, hogy a balesetet okozó személy miért kér kártérítés­t, hiszen ő volt az, aki összetörte más autóját és veszélyezt­ette mások életét. Jogtalanna­k tartják a követelést. Győző elárulta, hogy a biztosító még nem fizetett a történtek óta, ráadásul a rendőrség sem zárta le az ügyet. A Gáspár család most az idézést várja a tárgyalásr­a, amelyet Salgótarjá­nban tartanak majd.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary