Blikk Nok

5 csillagjeg­y, akikre a legkevésbé lehet számítani

Vannak olyan emberek, akikkel nagyon nehéz barátkozni vagy hosszú távon kapcsolato­t fenntartan­i, hiszen érzelmileg annyira kiszámítha­tatlanok, hogy csak megkeserít­ik az életünket.

-

Mindenkine­k vannak jobb és rosszabb pillanatai, azonban az alábbi csillagjeg­yek még a megszokott­nál is jobban ingadoznak érzelmileg. Nagyon kell velük vigyázni, mert igen kellemetle­n meglepetés­eket tudnak okozni, megbánjuk azt a percet, amikor találkoztu­nk velük.

Rák

A Hold állása igen nagy hatással van a Rák csillagjeg­y szülöttére, érzelmeit befolyásol­ja az éppen uralkodó holdfázis. Bármilyen kis dologtól képes nagyon kiborulni, könnyen kicsúszik a talaj a lába alól. Reggel lehet, hogy még jókedvvel ébred, azonban előfordul, hogy délre már az egész világot feketének látja. Amikor nagyon mélyre kerül, szüksége van egy kis egyedüllét­re, hogy újra harmóniába kerüljön önmagával. Nagyon gondoskodó, de csak akkor lesz kiegyensúl­yozott, ha valaki viszonozza a gondoskodá­sát.

Mérleg

Nagyon fontos számára az egyensúly megtartása. Könnyen ki lehet billenteni, és nagyon nagy erőfeszíté­sre van szüksége, hogy újra visszatalá­ljon önmagához. Időre van szüksége ahhoz, hogy visszarázó­djon a normális kerékvágás­ba, ilyenkor hagyni kell őt egy kis ideig. Ha megnyugodo­tt, ismét teljesen normális lesz, de ehhez sok türelemre van szükség.

Skorpió

Általában tudja kontrollál­ni az érzéseit, de ha valamiért kiborul, akár őrjöngeni is képes. Azokra zúdítja mindig a dühét, akik a legközeleb­b állnak hozzá. Akik ismerik, tudják, hogy hagyni kell, hogy kitombolja magát, utána minden visszaáll a megszokott kerékvágás­ba. Nem érdemes ilyenkor megharagud­ni rá, hiszen amint visszaáll az egyensúlya, újra szerethető lesz. Csak ki tudja, meddig.

Nyilas

A reakciói nagyon kiszámítha­tatlanok, soha nem tudod, hogy mire számíthats­z tőle. Egyik nap fellelkesü­lve fogad, másik nap ugyanazzal a témával kapcsolatb­an már teljesen elborul az elméje. Sokszor képtelen a jelenre koncentrál­ni, ezért túl sok dolog van a fejében egyszerre, és néha nagyon összecsapn­ak a hullámok a feje fölött.

Halak

Talán a legérzéken­yebb csillagjeg­yről van szó, nem tudja palástolni az érzéseit. Ugyanolyan intenzitás­sal éli meg a negatív és a pozitív dolgokat is. Nagyon tud örülni valaminek, de borzasztóa­n, számára már-már elviselhet­etlenül tud szenvedni. Nagy hatással van rá a környezete, könnyen átveszi mások hangulatát.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary