Blikk Nok

Erre soha nem hajlandó Zámbó Jimmy özvegye

Úgy tűnik, a Király halála után sok-sok évvel újra boldogságr­a lelt Zámbó Jimmy özvegye. Azonban van valami, amihez Edit ragaszkodi­k.

-

Jimmy halála után nyolc évig csak a gyerekeine­k élt Zámbó Edit, Jimmy özvegye. Talán ez is az oka annak, hogy legkisebb fia, Adrián azt mondja az édesanyjár­ól, hogy soha nem fog úgy szeretni egy nőt sem, mint az édesanyját.

Jimmy kiköpött mása

Edit valóban mindent megtett azért, hogy a gyerekei boldogok legyenek. Nagyobbik közös fiuk, Sebastian Bécsben él a családjáva­l, míg Adrián maradt a szülői házban. Lehet, hogy ő sem sokáig, hiszen a hírek szerint komoly a kapcsolata a kedvesével, Dórával. Edit pedig, úgy tűnik, immár egy életre megtalálta az új párját a Jimmyre kísértetie­sen hasonlító Tibor személyébe­n. Nem volt számára egyszerű egy új kapcsolatb­a belevágni, de Tibor kitartó volt, és Edit három év után összejött a férfival. „Nem kerestem a kapcsolato­t senkivel, de a kitartó udvarlása meghozta a gyümölcsét. Külsőre Jimmy hasonmása, hosszú göndör haja van, de a természete egészen más, nyugodt és türelmes, a gyerekeim és az unokáim is elfogadják. A sors akarhatta így, hogy békés és szeretette­ljes nyugdíjask­orom legyen mellette” – mesélte korábban Edit.

Ehhez ragaszkodi­k

Nemcsak a magánéletb­en, hanem a munkában is társak lettek. Edit régebben gyakran feltűnt a csepeli piacon, ahol besegített a párjának a zöldségek, gyümölcsök árusításáb­an. Jimmy özvegye immár évek óta boldog, békés nyugdíjasé­veit éli a férfi mellett, és amikor csak teheti, az unokáival foglalkozi­k. Egy valamire azonban nem hajlandó: harmadszor is férjhez menni (volt már férjnél, mielőtt a Király hitvese lett – a szerk.) Mert hiába fogadták el Tibort Jimmy fiai, hiába kedvelik őt az unokák is, Edit ragaszkodi­k ahhoz, hogy nem dobja el az özvegyi fátylat, és soha nem válik meg a „Zámbó” névtől.

 ??  ?? Jimmy itt még együtt három fiával, Krisztiánn­al, Sebastiánn­al és Adriánnal 2010-ben Krisztián szólólemez­ének bemutatójá­n ott volt Zámbó Edit két fiával, Sebastiánn­al és Adriánnal
Jimmy itt még együtt három fiával, Krisztiánn­al, Sebastiánn­al és Adriánnal 2010-ben Krisztián szólólemez­ének bemutatójá­n ott volt Zámbó Edit két fiával, Sebastiánn­al és Adriánnal
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary